JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Monitoren

Werk gemakkelijk en snel met de monitoren van Conrad

Comfortabel werken op de computer met de beste monitoren

Steeds meer mensen zitten de hele dag op de computer. Niet alleen om te werken, maar vaak ook nog in de avond in het kader van hobby's, om snel nog even wat e-mails te versturen of om andere zaken op de computer te regelen. Als je de hele dag gebruik maakt van de computer, is het natuurlijk wel belangrijk dat je gebruik maakt van een kwalitatief hoogwaardige computer. Een computer van goede kwaliteit zorgt er namelijk niet alleen voor dat je gemakkelijk en snel kan werken, maar ook dat je minder last krijgt van computerklachten door het lang zitten achter de computer (bijvoorbeeld door een goed afgestelde monitor die de juiste zithouding stimuleert). Wil jij de beste computer samenstellen, voor het hoogste gebruiksgemak en het beste comfort? Schaf dan niet alleen de juiste computer met computerkast aan, maar ook de juiste monitor. 

Conrad: een groot aanbod van diverse monitoren

Conrad begrijpt dat een goede monitor het gebruiksgemak van een computer flink kan verbeteren. Daarom vind je in het aanbod van Conrad diverse kwalitatief hoogwaardige computerschermen, die voor verschillende computers gebruikt kunnen worden. Heb je bijvoorbeeld een computer van het merk Apple en heb je hier een nieuwe monitor voor nodig, dan kun je deze Apple monitor bij Conrad aanschaffen. Heb je een andere monitor nodig, dan vind je in het aanbod van Conrad ook computerschermen van andere merken en zelfs touchscreen monitoren. Tot slot vind je bij Conrad niet alleen nieuwe monitoren, maar ook zogeheten refurbished computerschermen.

Monitoraccessoires aanschaffen bij Conrad

Naast volledige monitoren, vind je in het aanbod van Conrad ook accessoires voor jouw computerscherm. Enkele voorbeelden van accessoires voor computerschermen die je bij Conrad aan kunt schaffen, zijn de volgende:
- Anti-meekijk displayfolie, zodat anderen niet op jouw scherm kunnen kijken. 
- Business displays. 
- Standaards voor computerschermen, zodat je jouw scherm precies naar wens neer kan zetten. 

Met deze accessoires kun je jouw computerscherm geheel naar wens afstemmen en instellen, zodat je op een gebruiksvriendelijke monitor kan werken en jouw werkzaamheden zo snel mogelijk af kan ronden. En schaf je bijvoorbeeld een standaard aan voor jouw computerscherm, dan kun je zelfs investeren in jouw gezondheid door met deze standaard een goede zithouding na te streven. Hierdoor wordt het werken achter de computer niet alleen prettiger, maar heb je ook minder klachten na een dagje werken achter de computer.

Naar boven