JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Mixers

Creëer een unieke plaat

Ben je DJ? Bestel jouw mixers bij Conrad

Als je DJ bent en hier je geld mee verdient, is het natuurlijk belangrijk dat je de beste apparatuur op de markt gebruikt om jouw werk goed uit te kunnen oefenen. Ben je op zoek naar de beste apparatuur, zodat je de beste muziek kunt draaien op feestjes en eventueel zelf de beste muziek kunt mixen in jouw studio? Bekijk dan het aanbod van Conrad, want hier vind je alleen kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor professionele DJ's.

Console mengpanelen en powermixers

Als je naar het aanbod van Conrad kijkt, zie je twee belangrijke productcategorieën in het aanbod mixers. Zo kun je ten eerste bij Conrad terecht voor tientallen console mengpanelen, maar vind je in het aanbod van Conrad ook powermixers. Meer over deze producten en wat je met deze apparaten kunt, lees je in onderstaande alinea's.

Console mengpanelen

De console mengpanelen van Conrad zijn uitermate geschikt om muziek te draaien op een feestje. Zo gebruik je deze apparaten om diverse liedjes door elkaar af te spelen, zodat je de nummers in feite over elkaar kunt mixen. Omdat de muziek natuurlijk nooit stil mag vallen op een feestje, is het erg belangrijk dat jouw mengpaneel goed werkt en je de diverse nummers die je wil draaien goed door elkaar kan laten lopen voor een goede overloop van nummers.  Bij Conrad heb je de keuze uit analoge mengpanelen of digitale mengpanelen. Bestel je een kwalitatief hoogwaardig mengpaneel van Conrad, dan weet je zeker dat dit goed zit.

Powermixers

Waar console mengpanelen voornamelijk geschikt zijn voor het mixen van nummers op een feestje, is een powermixer voornamelijk geschikt voor het creëren van een eigen nummer. Met de vele knoppen van de powermixer, die allemaal een andere functie hebben, kun je dit apparaat namelijk gebruiken om diverse geluiden door elkaar af te laten spelen. Op deze manier kun je jouw eigen nummer opbouwen, die je vervolgens met behulp van het mengpaneel kan draaien.

Schaf het apparaat aan dat jij nodig hebt

Kortom: een console mengpaneel en een powermixer zijn andere soort apparaten, die ieder een eigen functie hebben. De functies van de apparaten, zijn de volgende:
1. Het console mengpaneel wordt gebruikt om diverse nummers door elkaar af te spelen, zodat twee nummers mooi in elkaar overlopen.
2. De powermixer wordt gebruikt om verschillende geluiden met elkaar te combineren, zodat er een nummer gemaakt kan worden. 

Schaf het apparaat dat jij nodig hebt eenvoudig online aan bij Conrad.

Naar boven