JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Milieu-meettechniek

Meetapparatuur dat elk doel dient

Milieu-meettechniek van Conrad

Producten in het aanbod milieu-meettechniek van Conrad worden gebruikt om diverse metingen uit te voeren. Dit kunnen krachtmetingen zijn, maar ook metingen om het geluidsniveau te achterhalen, de straling in een bepaalde ruimte in kaart te brengen of simpelweg de temperatuur in een ruimte te bepalen. Meer over het aanbod van producten in de productcategorie milieu-meettechniek van Conrad, lees je in onderstaande tekst.

Conrad: van thermometers tot vochtigheidsmeters

Bij het uitvoeren van metingen, zijn er vele zaken die gemeten kunnen worden. Conrad begrijpt dat iedereen andere eisen heeft bij het aanschaffen van meetapparatuur en dat ieder meetinstrument weer voor een ander doel dient. Daarom biedt Conrad niet slechts enkele standaard meetinstrumenten aan, maar kun je bij deze aanbieder terecht voor een groot aanbod van diverse meetapparatuur. 

De producten die je bij Conrad aan kunt schaffen, zijn de volgende:

Meetapparatuur voor diverse toepassingen

De meetapparatuur die je bij Conrad in het aanbod vindt, kunnen gebruikt worden voor diverse toepassingen. Ten eerste kunnen de meetapparaten gebruikt worden in het kader van de professionele uitvoering van metingen, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een verbouwing als bouwbedrijf. Daarnaast kunnen de meetproducten ook gebruikt worden door particulieren, bijvoorbeeld als zij de luchtvochtigheid in huis willen opmeten of willen weten welke temperatuur het in huis is. Waar je de meetinstrumenten ook voor wil gebruiken: door het grote aanbod is alles mogelijk. 

Meten is weten

Iedereen kent de uitdrukking 'meten is weten' wel. Meet je bepaalde zaken op, dan weet je waar je aan toe bent. Meet je bijvoorbeeld een hoge luchtvochtigheid in een pand, dan weet je dat hier iets mee gedaan moet worden. Op basis van het uitvoeren van metingen kunnen er dan ook volgende stappen ondernomen worden, zoals het verbeteren van een pand, het uitvoeren van nieuwe metingen of juist het intact laten van het pand bij positieve metingen. Wil jij ook voorkomen dat je te maken krijgt met vervelende verrassingen? Voer dan regelmatig metingen uit met de milieu-meettechniek producten van Conrad en je weet altijd waar je aan toe bent. Je bestelt de meetapparatuur van Conrad eenvoudig online, zonder dat je de deur uit hoeft.

Conrad.nl, Europa's grootste webwinkel in elektronica en techniek  

Conrad Electronic Benelux is al jarenlang de grootste webshop van Nederland en België met duizenden elektronische producten, gadgets en technische apparatuur voor de hobbyist en vakman, die u gemakkelijk online kunt bestellen.

Groot assortiment

Een breed assortiment voor huis en tuin, binnen en buiten, auto of fiets, Conrad heeft altijd het juiste artikel of oplossing voor uw probleem dat u bij Conrad gewoon online kunt bestellen.
Sterkste punt van Conrad is dat wij voor alle artikelen die wij verkopen, ook altijd de aanverwante artikelen zélf kunnen leveren zoals kabels, batterijen en reserveonderdelen. Bij ons bent u dus in één keer klaar en kunt u uw complete bestelling online afronden zonder nog bij een andere webshop achter een stekkerdoos, verlengkabel of reservelamp aan te moeten.

Ervaring en service

Door onze jarenlange ervaring en kennis die zijn opgedaan door de online verkoop van elektronica-artikelen én onze contacten en relaties met grote elektronica-fabrikantenhebben wij een voorsprong op anderen. U kunt bij ons altijd terecht voor technische ondersteuning met vragen of problemen; onze technische helpdesk zal altijd met een oplossing of alternatief komen. Conrad is een betrouwbare partner, ook voor langere tijd, dat is nou technisch Conrad!

Hoge waardering

Duizenden reviews bewijzen dat Conrad al jarenlang een betrouwbare leverancier en partner is voor electronica-artikelen voor thuis of bedrijf en waarderen Conrad Electronic gemiddeld met een 8,2! In 2011 is Conrad nog door het publiek verkozen tot winnaar van de Thuiswinkel Awards 2011 in de categorie Consumentenelektronica.

Ook zakelijk

Onze Conrad business afdeling is al jarenlang een betrouwbare partner voor honderden bedrijven, scholen en universiteiten en clubs die uiteraard staffelkorting krijgen, wie heeft er niet de bekende blauwe catalogus liggen in de werkplaats of op kantoor? Conrad Electronic is niet voor niks zo groot in heel Europa, wij doen niet moeilijk over retouren, geld teruggeven of extra service voor bedrijf en particulier.