JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Luidsprekerelektronica

Frequentiescheiders om geluid uit je versterker te scheiden

Het kan soms nodig zijn om geluid te scheiden. Voorbeeld is een luidspreker waarbij het signaal dat uit een versterker komt gescheiden moet worden, waardoor het geluid uit meerdere boxen komt. In zo'n geval heb je een zogenaamde frequentiescheider nodig - een product dat in veel verschillende soorten voorkomt. Bij Conrad.nl vind je echter een ruim assortiment van dit soort filters. Geheid dat er iets in ons assortiment zit waar jij baat bij hebt.

Frequentiescheiders - wat houdt het in?

Een frequentiescheider is géén alledaagse kost voor de standaard klusser. Het kan zich hoe dan ook voordoen wanneer je bijvoorbeeld zelf wilt experimenten met het bouwen van boxen. De meest voorkomende manier van het scheiden van frequentie is door middel van een filter. Via een filter kun je diverse geluidsstromen naast elkaar toepassen. Toegegeven: het is niet makkelijk en het vereist kennis van zaken.

Méér frequentiescheiders

Náást filters die deze scheiding bewerkstelligen, heeft Conrad ook nog een breed assortiment aan andere producten waarmee frequenties kunnen worden gescheiden. We noemen onder meer:

Luidspreker frequentie filters

Frequentiefilters zijn, zoals gezegd, de meest voorkomende manieren van het scheiden van frequenties. Op Conrad.nl vind je een groot aanbod aan verschillende soorten - allen voor diverse toepassingen geschikt. Voorbeelden zijn: de 2-weg scheidingsfilters, de Visaton frequentiescheidingsfilters en de frequentiescheidingsfilter HW 3/120 NG.

Luidspreker keramiekweerstanden

Frequenties scheiden kan ook geschieden door keramische weerstanden op te bouwen. Ook in dat geval biedt Conrad.nl een groot aantal onderdelen waarmee dit gerealiseerd kan worden.

Luidsprekercondensatoren

Luidsprekercondensatoren bestaan in meerdere vormen en maten. Kijk op Conrad.nl voor het meest actuele aanbod.

Versterker- en inbouwmodules voor luidsprekers

Inbouw- en versterkermodules hebben allemaal andere functies. De één beschikt over een regelbare scheidingsfrequentie, waar de ander zogenaamde Cinch Line in- én uitgangen heeft. Sommige modules zijn zelfs digitaal of voorzien van een schakelnetvoeding. Kijk op www.Conrad.nl voor ons assortiment.

Ik ben geïnteresseerd - wat nu?

Een aankoop doen bij Conrad is altijd garantie voor een betrouwbare en veilige koop. We beschikken over méér dan 400,000 artikelen van elektronische en technische aard: allemaal oplossingen voor problemen en situaties in huis, op kantoor, aan de auto: noem maar op. Maak een keuze uit ons enorm assortiment en ervaar het gemak van online winkelen vanuit je eigen woonkamer!

Naar boven