JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

LMG KG

Een duidelijk signaal

Wat is LMG KG?

Het is een bijzondere en een relatief onbekende tak van de technische wetenschap: signaaltechniek. Dit vakgebied houdt zich bezig met het uitzenden van signalen - een term die verwijst naar een veel breder geheel. Ten slotte vind je overal verschillende soorten signalen. Een bepaalde hoeveelheid data in een PC is een signaal, maar een specifiek geluid ten behoeve van bijvoorbeeld het verkeer ook. Je snapt dat er veel technieken voorhanden zijn om dit soort signalen op een correcte wijze te bewerken en over te brengen. Samengevat vormen ze de signaaltechniek.

Signalen - wat zijn het en welke soorten zijn er?

Grofweg onderscheiden we twee soorten signalen: continue signalen en discrete signalen. De eerstgenoemde groep verwijst naar de signalen die we tegenkomen in de wereld van de elektronica, waar de ander meer duidt op de communicatieve, digitale vakgebieden. De signaaltechniek houdt zich bezig met beiden en heeft als doel dat dergelijke tekens altijd correct bewerkt en getransporteerd worden.

Automatisering

De signaaltechniek staat in verband met de zogenaamde automatisering, waarbij menselijk werk meer en meer wordt vervangen door computers en machines. Deze mogelijkheden worden gecreëerd aan de hand van signalen. Zonder signalen werken de vervangers van het menselijk werk namelijk niet naar behoren. Hoewel signaaltechniek omschreven wordt als een specifiek vak, is het eigenlijk een breed begrip: ten slotte functioneert de industrie vandaag de dag niet zonder de correcte toepassing van de juiste signalen.

Voorbeelden van automatisering

Conrad verkoopt meerdere producten op het gebied van automatisering. Naast de categorie signaaltechniek onderscheiden we ook de volgende vormen:

Signaaltechniek: de producenten

In de signaaltechniek zijn er meerdere merken voorhanden die toebehoren aanbieden op dit vlak. Dit zijn:

  • Auer
  • Compro
  • Eaton
  • IDEC
  • LMG KG
  • Schneider Electric
  • Velleman
  • Werma

LMG KG

LMG KG is als producent zijnde verantwoordelijk voor meerdere soorten producten op het gebied van signaaltechniek, waaronder zogenaamde signaalzuilen en signaleringsaccessoires. Beide voorbeelden vind je op Conrad.nl. Ben jij op zoek naar dit soort benodigdheden? Bekijk dan het aanbod van Conrad en haal jouw spullen vandaag nog in huis!

Naar boven