JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Lijm, plakband & klittenband

Lekker klussen in en rondom huis? Koop lijmen, plakbanden en klittenbanden

Vind je het leuk om lekker in en rondom huis te klussen en ben je naar jouw mening nooit helemaal klaar met de klusjes in jouw woonomgeving? Dan kun je vast wel goede lijmen, plakbanden en klittenbanden gebruiken om jouw klusjes tot een succes te maken. Hoe een klus wordt uitgevoerd is namelijk niet alleen afhankelijk van de vaardigheden van een klusser, maar ook zeker van de gereedschappen en materialen die er worden gebruikt bij het uitvoeren van de klusjes. Vind jij het ook belangrijk dat jouw klusjes goed worden uitgevoerd? Bestel dan de beste lijmen, plakbanden en klittenbanden bij Conrad en je weet zeker dat je de beste kwaliteit gereedschappen en materialen gebruikt bij het klussen.

Voor iedere klusser

Conrad wil er graag zijn voor iedere klusser. Dit betekent dat wij niet alleen gereedschappen en materialen aanbieden voor klussers die in en rondom huis klussen, maar ook producten aanbieden voor professionele klussers die met hun klusjes hun inkomen verdienen. In ons aanbod lijmen, plakbanden en klittenbanden vind je dan ook diverse producten, waaronder:

- Bouw chemie
- Klittenband sluitingen
- Lijmen
- Plakband

Van sommige producten vind je enkele soorten in ons aanbod, maar van andere producten zijn ruim 1000 verschillende soorten te vinden in ons aanbod. Door dit grote aanbod en het feit dat de producten allemaal in andere prijsklassen vallen, kan iedere klusser slagen bij Conrad. 

Snel beginnen met klussen

Als je eenmaal hebt gezien dat je een bepaald klusje moet doen, wil je eigenlijk niet meer wachten tot je echt met deze klus aan de slag kan gaan en de klus kan afronden. Conrad begrijpt dit en daarom zorgen wij er graag voor dat jouw aankopen in onze webwinkel zo snel mogelijk bij jou thuis afgeleverd worden. Geen lange levertijden dus, maar een snelle levertijd zodat je zo snel mogelijk met jouw klusje kunt beginnen. 

Naar boven