JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Lehrerheft Solarenergie - verstehen und anwenden ISBN-nr.: 978-3-6451-0053-3

Conrad Components
Bestnr.: 190477 - 89
Fabrikantnummer: 10053 |  EAN: 9783645100533
€ 7,11
(U bespaart € 0,78)
€ 6,33
incl. btw, excl. verzendkosten
Op voorraad
  • Didactisch lesmateriaal
  • Experimentopdrachten met oplossingen
  • Alleen beschikbaar voor docenten en trainers.

Lehrerheft Solarenergie - verstehen und anwenden (Duitstalig)

Productspecificaties

ISBN-nr.
978-3-6451-0053-3
Titel
Lehrerheft Solarenergie - verstehen und anwenden

Highlights & Details

  • Didactisch lesmateriaal
  • Experimentopdrachten met oplossingen
  • Alleen beschikbaar voor docenten en trainers.

Beschrijving

Zonne-energie is vandaag de dag en in de toekomst een opwindend onderwerp op het gebied van energievoorziening. Aan de hand van eenvoudige en praktische experimenten krijgt met goed inzicht in zonne-energie. Om aan de behoefte van eenvoudige experimenten te kunnen voldoen, wordt de theorie in het leerpakket op eenvoudige wijze en helder, en op grond van de basisthema`s, vormgegeven. Het handboek levert extra waardevolle achtergrondinformatie, om het complexe thema van zonne-energie op een juiste wijze inzichtelijk te maken.

Bij zonne-energie heeft men te maken met een zeer complexe materie, die de twee speciale gebieden, thermische zonne-energie en fotovoltaïsche zonne-energie omvat. In zowel het leerpakket als in het handboek wordt het onderwerp fotovoltaïsche energie behandeld. Voor het gebruik van zonne-energie zijn vaardigheden en ervaring nodig. Met dit handboek, dat hoort bij het leerpakket "zonne-energie begrijpen en gebruiken" (Bestelnr.: 19 22 99), en de ondersteunende begeleiding wordt het leren nog leuker en wordt het beloond met succesvol gebruik van zonne-energie.

Door suggesties voor verdere experimenten kunnen de technische mogelijkheden worden herkend. Er zijn extra opgaven waardoor leerlingen in de studiegroepen nog meer gemotiveerd worden. Dit voorbeeld toont hoe zonne-energie kan worden gemeten en begrepen. Om metingen in de praktijk uit te kunnen voeren kan het gebruik van een digitale multimeter handig zijn. In kleine groepen kunnen ook andere effecten van zonne-energie worden bestudeerd
door de koppeling tussen twee of meer lespakketten uit te werken.

De structuur van de lespakketten is ook geschikt voor projecten. In de praktijk bleek het de moeite waard om een experiment eerst uit te proberen op de printplaat en daarmee te experimenteren. Deze projecten ondersteunen gedifferentieerd leren.

Dit handboek is een hulp voor docent en student. Het bevat speciaal gemarkeerde extra opdrachten en belangrijke achtergrondinformatie. Dit resulteert in de succesvolle overdracht van kennis en zorgeloos leren over het thema zonne-energie. (Duitstalig)
Opmerkingen
Wordt alleen geleverd aan docenten en trainers! Levering is alleen mogelijk met bevestiging van de school door middel van een stempel of officiële brief opgesteld door gecertificeerde trainers van bedrijven.
Aanbevolen accessoires (1)
{{#if user.showB2bHint}} *excl. BTW, excl. verzendkosten {{else}} *incl. BTW, excl. verzendkosten {{/if}}
Naar boven