Meest gekocht

    Meest gekocht

    Best beoordeelde producten

    Best beoordeelde producten

    Advies

    Ladders en steigers zijn wellicht de meest onderschatte hulpmiddelen. Overal zien we dat er gebruik wordt gemaakt van ladders, trappen, opstapjes, of steigers, danwel verrijdbaar of niet. Om op hoogte goed te kunnen werken zijn deze producten onontbeerlijk voor uw klussen in of om uw bedrijf of huis. Zeker als u professioneel vaak op hoogte werkt, zoals bijvoorbeeld een schilder, voeger, ramenwasser ,of misschien bent wel in de bouw bezig, dan weet u wat het belang is van een goede ladder of steiger. De keuze voor een ladder of steiger maakt u zelf, kijk zelf welke opties er zijn en bestel vandaag nog online, dan leveren we u deze snel uit voorraad uit.

    Ladders, steigers en werkplatforms voor iedere klus

    Bij Conrad zien we ladders, steigers en andere soort verhogingen als een noodzakelijke oplossing voor werken op hoogte. Uiteraard moet dit veilig en vertrouwd gebeuren. Het helpt u om optimaal uw werk te kunnen uitvoeren. Alles voor uw werkplaats.

    Binnen ons assortiment vindt u verschillende soorten verhogingen:
    Ladders
    Steigers
    Treden en trappen
     Werkplatforms

    Veiligheid gaat voor alles

    Om op een hoge ladder te staan heeft u het nodige vertrouwen nodig. Bij Conrad weten we hoe belangrijk dat is en kiezen wij dus ook altijd voor merken met een uitstekende kwaliteit ladders, steigers en krukjes. Zoals u van ons gewend bent natuurlijk tegen voordelige prijzen.

    Zorg dat u een ladder altijd op een vlakke ondergrond plaatst. In eerste instantie kan dit ongevaarlijk lijken, maar hoe hoger u op de ladder komt hoe onstabieler een ondergrond kan worden.
    Werken op een ladder is niet zonder risico’s.. Zorgt u er daarom ook voor dat u goed voorbereid aan het werk gaat en de juiste materialen en hulpmiddelen ter beschikking heeft.

    Onze steigers zijn gemakkelijk op te bouwen

    Ben u schilder of wilt je de buitenkant van uw huis eens een mooie opknapbeurt geven? Dan kan een steiger goed van pas komen. Bij de keuze van een steiger is het belangrijk dat deze gemakkelijk op te bouwen is. U wilt immers niet uw halve werkdag verdoen met het in elkaar sleutelen van uw steiger. U heeft dan ook de keuze om te kiezen voor een vaste steiger of een verrijdbare variant..

    De steigers in het assortiment van Conrad beschikken over een speciaal ‘Speed Lock’ systeem. Dit is een handige snelsluiting waardoor de steigers gemakkelijk en snel in gebruik zijn. 

    Hoog schilderwerk binnenshuis?

    Als u de muren in de woonkamer een nieuwe kleur wilt geven is het vaak lastig om bij de bovenkant van een muur te komen. Deze is immers vaak net te hoog als u op de grond staat. Het is dan niet handig om een trapje te gebruik dat u iedere keer moet verschuiven.

    Kies liever voor één van onze werkplatforms. Dit kunt u zien als een grote bank of mini steiger die u voor een muur neerzet. Vervolgens loopt u fluitend heen en weer. Het was nog nooit zo gemakkelijk om de bovenkant van uw muur netjes te schilderen.