JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Laboratorium-connectoren

Je denkt misschien dat een connector een begrip is dat alléén mensen met een achtergrond in de elektrotechniek kennen, maar je hebt het mis. Een connector is niets anders dan de benaming voor een stekker. En iedereen heeft vroeg of laat wel eens zo'n stekker nodig. In zo'n geval is Conrad.nl de enige website die je nodig hebt. Wij zijn de specialist op het gebied van technische en elektronische toebehoren en hebben een ruim assortiment connectoren voor iedere aangelegenheid op voorraad.

Wat zijn connectoren?

Zoals hierboven gezegd, zijn connectoren niets anders dan stekkers. In je eigen huis heb je er waarschijnlijk tientallen, maar buiten deze bekende zwarte variant zijn er ook nog een aantal stekkers die wat minder vaak voorkomen en daarmee ook minder bekend zijn. Goede voorbeelden zijn Scart-connectoren en DIN-connectoren. Welke stekker je ook nodig hebt, de werking is hetzelfde. Er wordt gebruik gemaakt van een werking tussen pennen en bussen, iets dat we ook wel aanduiden met de termen 'mannetje' en 'vrouwtje': iedere stekker heeft een mannelijk en een vrouwelijk deel.

Wat zijn laboratoriumconnectoren?

Laboratoriumconnectoren, afgekort ook wel lab-connectoren genoemd, zijn niets anders dan dat de naam doet vermoeden: stekkers die gebruikt worden in een laboratorium. Dit is een afzonderlijke categorie omdat deze stekker veelal gepaard gaan met een specifiek volt-aantal. Een voorbeeld van zo'n lab-connector is de APC-7-connector, een variant die niet behoort tot de eerder genoemde mannetjes en vrouwtjes, maar geen 'geslacht' heeft.

Welke laboratoriumconnectoren verkoopt Conrad?

Op Conrad.nl vind je een groot aantal connectoren die worden gebruikt in het laboratorium. Daarbij onderscheiden we een aantal verschillende soorten, te weten de volgende:

Iedere versie heeft haar eigen doelen en toepassingen. Kijk op Conrad.nl en vind het exemplaar dat jij nodig hebt voor jouw werkzaamheden!

Kopen op Conrad.nl - hoe werkt het?

Het doen van een aankoop op Conrad is heel eenvoudig. Vanaf je eigen huis bestel je hetgeen jij nodig hebt. Wij doen de rest - we zijn niet voor niets de nummer één specialist op het gebied van elektronische en technische toebehoren. Ervaar vandaag nog het gemak van Conrad.nl en bekijk het assortiment, bestaande uit vele technische producten, waaronder een rijkelijk aanbod connectoren.

Naar boven