JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Klittenband sluitingen

Klittenband sluitingen

Klittenband, dé oplossing?

Wie had ooit gedacht dat de uitvinding van lapjes textiel met haak- en luszijde van Georges De Mestral een verandering zou betekenen in heel wat sectoren? Zowel thuis, in de bouwsector, op de werkvloer, voor het sluiten van kledingstukken en schoenen, enz. wordt klittenband sindsdien veelvuldig gebruikt. Tegenwoordig kan klittenband immers een oplossing bieden voor het bundelen, bevestigen, markeren en sluiten van diverse materialen en producten. 

En bij Conrad?

Zoals te zien is in onze webshop, biedt Conrad een uitgebreid gamma aan klittenband sluitingen. Zo willen we je bij diverse dagelijkse toepassingen een geschikte toepassing van klittenband kunnen geven! Ook voor je professionele klusjes vind je vast en zeker het juiste product! Binnen ons aanbod vind je het volgende:

  • Assortimenten
  • Bevestiging
  • Kabelbundeling
  • Markering

Assortimenten klittenband

Deze sets bevatten klittenband in verschillende kleuren, vormen, sterktes en afmetingen. Zo heb je zelf de keuze om het meest geschikte stuk klittenband te kiezen uit een voor jou divers samengesteld assortiment. 

Klittenband ter bevestiging

In deze sectie zijn klittenband sluitingen te vinden met een zelfklevende achterzijde. Hierdoor kunnen ze makkelijk bevestigd worden aan muren, kasten, deuren, enz. Ideaal voor het ophangen van talloze gereedschappen en benodigdheden thuis of op de werkvloer. Door het gebruik van klittenband voor het ophangen van attributen worden lijm, nagels en hamer overbodig! Binnen ons assortiment vind je zowel klittenband punten als klittenband sluitingen per meter op een rol. 

Klittenband voor kabelbundeling

Binnen deze categorie vind je klittenband voor het samenhouden van diverse kabels binnen- en buitenshuis. Ons aanbod bevat zowel klittenband met als zonder riem in diverse kleuren en
afmetingen. 

Markering van klittenband sluitingen

Ten slotte heeft onze webshop ook klittenband kabelbinders, markeringsvelden en etiketten ter beschikking. Zo voorzie je stekkers en kabels van een label, onder meer bij het gebruik in schakelkasten.

Tevreden?

We hopen dat je in onze uitgebreide Conrad webshop vindt wat je nodig hebt. Nadat je het meest geschikte product gekozen, besteld en uitgetest hebt, horen wij graag jouw mening! Schrijf een review en beoordeel het desbetreffende product zodat jouw ervaringen kunnen worden gedeeld met andere klanten die zoeken door ons online gamma.

Kabels

Ons ruime assortiment aan kabels is uniek in de markt. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het bij u leveren. Van coaxkabel of netwerkkabel tot schakeldraad of koperdraad. Dankzij dit grote assortiment van ruim 40.000 verschillende kabels vindt u vrijwel altijd de juiste kabel. U kiest daarbij zelf de afstand. De meest populaire kabels zijn bij ons leverbaar op rol of per meter. Wij leveren u in dit geval exact de gewenste lengte. Voor grotere aantallen krijgt u natuurlijk een aantrekkelijke korting.

Een belangrijke tip die wij u willen meegeven; onder de term ‘kabel’ verstaan wij doorgaans kabels en leidingen die bestaan uit meerdere elementen (geleider, isolatie etc). De groep met dunnere ‘draden’ omvat de enkele geleiders voor toepassing in de elektronica of binnenin een apparaat.

Naast verschillende soorten kabels geven wij u ook de keuze uit verschillende merken. Wilt u een luidsprekerkabel voor uw high-end-audiosysteem dan kiest u waarschijnlijk liever voor een A-merk als Oehlbach. Is de prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkste, neem dan even een kijkje bij onze eigen merken. Onze Conrad kabels worden vrijwel zonder uitzondering goed beoordeeld.

Het Duitse LAPP Kabel is voor bedrijfsmatige toepassingen een bekende speler op de kabelmarkt. Met een assortiment van ruim 24.000 verschillende types bent u ook op zakelijk vlak bij ons aan het juiste adres. Van eenvoudige netwerkkabels tot geavanceerde ÖLFLEX stuurkabels voor de industrie. De zakelijke markt weet kabels van LAPP goed te vinden, maar vergeet ook merken als Helukabel, Faber Kabel, VOKA en AlpaWire niet.

In sommige gevallen is alleen de kabel voldoende. Voor andere toepassingen zult u nog een connector aan de kabel willen bevestigen. Ook deze connector vindt u bij Conrad, wij hebben namelijk ruim 80.000 verschillende connectoren in ons assortiment. Voor ieder vrouwtje een passend mannetje zullen we maar zeggen. Daarnaast willen wij u graag wijzen op de verschillende accessoires. Wilt u de kabels bevestigen, dan is een kabelclip of kabelbinder onmisbaar. Wilt u veilig werken (en wie wil dat niet), denk dan ook even aan een passende krimpkous en wartel.

Bent u op zoek naar een kabel waar de stekker al aan zit? Dan vindt u deze via Conrad.nl altijd bij de uiteindelijke toepassing. Een kant-en-klare HDMI-kabel staat bijvoorbeeld in de multimedia-sectie van onze website. Een meetsnoer vindt u bij de meetaccessoires.