JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.

Klitteband sluitingen

Klittenband sluitingen

Klittenband, dé oplossing?

Wie had ooit gedacht dat de uitvinding van lapjes textiel met haak- en luszijde van Georges De Mestral een verandering zou betekenen in heel wat sectoren? Zowel thuis, in de bouwsector, op de werkvloer, voor het sluiten van kledingstukken en schoenen, enz. wordt klittenband sindsdien veelvuldig gebruikt. Tegenwoordig kan klittenband immers een oplossing bieden voor het bundelen, bevestigen, markeren en sluiten van diverse materialen en producten. 

En bij Conrad?

Zoals te zien is in onze webshop, biedt Conrad een uitgebreid gamma aan klittenband sluitingen. Zo willen we je bij diverse dagelijkse toepassingen een geschikte toepassing van klittenband kunnen geven! Ook voor je professionele klusjes vind je vast en zeker het juiste product! Binnen ons aanbod vind je het volgende:

  • Assortimenten
  • Bevestiging
  • Kabelbundeling
  • Markering

Assortimenten klittenband

Deze sets bevatten klittenband in verschillende kleuren, vormen, sterktes en afmetingen. Zo heb je zelf de keuze om het meest geschikte stuk klittenband te kiezen uit een voor jou divers samengesteld assortiment. 

Klittenband ter bevestiging

In deze sectie zijn klittenband sluitingen te vinden met een zelfklevende achterzijde. Hierdoor kunnen ze makkelijk bevestigd worden aan muren, kasten, deuren, enz. Ideaal voor het ophangen van talloze gereedschappen en benodigdheden thuis of op de werkvloer. Door het gebruik van klittenband voor het ophangen van attributen worden lijm, nagels en hamer overbodig! Binnen ons assortiment vind je zowel klittenband punten als klittenband sluitingen per meter op een rol. 

Klittenband voor kabelbundeling

Binnen deze categorie vind je klittenband voor het samenhouden van diverse kabels binnen- en buitenshuis. Ons aanbod bevat zowel klittenband met als zonder riem in diverse kleuren en
afmetingen. 

Markering van klittenband sluitingen

Ten slotte heeft onze webshop ook klittenband kabelbinders, markeringsvelden en etiketten ter beschikking. Zo voorzie je stekkers en kabels van een label, onder meer bij het gebruik in schakelkasten.

Tevreden?

We hopen dat je in onze uitgebreide Conrad webshop vindt wat je nodig hebt. Nadat je het meest geschikte product gekozen, besteld en uitgetest hebt, horen wij graag jouw mening! Schrijf een review en beoordeel het desbetreffende product zodat jouw ervaringen kunnen worden gedeeld met andere klanten die zoeken door ons online gamma.

Componenten bij Conrad – Kwaliteit voor een goede prijs

Ben je een ambitieuze knutselaar die ook niet bang is voor wat elektronica? Of ben je als professional steeds weer aangewezen op componenten waarop je echt kunt vertrouwen? De professionals van Conrad weten alles over elektronica – actieve of passieve componenten, bouwgroepen of losse onderdelen, bij Conrad heb je een ruime keuze tegen een goede prijs.

Actieve componenten

Actieve componenten versterken een stroom of spanning. In de uitgebreide electronicawebshop van Conrad staan diodes, transistoren, IC's, gelijkrichters, spanningsregelaars. Alle actieve componenten die je nodig heeft om uw nieuwste project aan te pakken, zijn bij Conrad eenvoudig te bestellen.

Passieve componenten

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom mogen de passieve componenten bij Conrad niet ontbreken: daarom vind je bij ons ook weerstanden, condensatoren, spoelen en trimmers. De definitie van passieve componenten is redelijk simpel: Alle componenten die niet actief zijn, zijn passieve componenten.

Behuizingen, kabels, steekverbindingen, opto-elektronica

Alles wat er verder nog nodig is, vindt je vanzelfsprekend in ons assortiment. We zijn niet zomaar een webshop. Met onze ruim 400.000 producten zijn we de compleetste elektronicawebshop.

Bouwpakketten en modules

Waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer er kant-en-klare bouwpakketten bestaan? Radiotechniek, meettechniek, geluids- of lichteffecten, bij Conrad vind je bouwpakketten voor de meest uiteenlopende toepassingen - kijk rustig rond in onze webshop!

Reusachtig voordeel bij elektronicashop Conrad.nl: als echte professionals hebben wij niet alleen componenten, maar vrijwel alles altijd in voorraad. Uiteindelijk zal de uitvinder het weten te waarderen wanneer hij na een plotselinge ingeving zo snel mogelijk aan het werk kan!