JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Kettingaandrijvingen

Zet het vast met kabels en kettingen van Conrad

Kabels en kettingen zijn welbekende begrippen voor zowel hobbyisten als professionals die zich bezig houden met klusjes van technische en elektronische aard. Kettingen in het bijzonder komen in veel verschillende soorten en maten voor en worden voornamelijk gebruikt in de technische modelbouw. Op Conrad.nl vind je een ruim en spectaculair aanbod kettingen die je zeker weten helpen bij diverse klussen.

Kettingen

Kettingen komen, zoals hierboven gezegd, veel voor in de wereld van de technische modelbouw. Desondanks worden ze ook vaak ingezet om verschillende kabels met elkaar in verbinding te brengen. Daarmee vallen de kettingen ook in de categorie bevestiging- en montagemateriaal. De toepassingen waarvoor je kettingen kunt gebruiken zijn eindeloos, vandaar dat er ook veel soorten bestaan. Waar je ook op zoek naar bent - je treft het hoogst waarschijnlijk in het aanbod van Conrad.nl.

Verschillende soorten kettingen

Op Conrad.nl wordt onderscheid gemaakt in drie verschillende soorten kettingen. We noemen:

Naast deze kettingen is Conrad.nl ook het adres voor verschillende benodigdheden die je nodig hebt tijdens het werken met kettingen. Voorbeelden van dit soort producten zijn kabelbinders en kabelbeschermers.

Kabels

Het werken met kettingen vereist ook een gedegen kennis van hetgeen je met elkaar in verbinding tracht te brengen, namelijk kabels. Deze bestaan in zoveel uitvoeringen dat het soms lastig is om te bepalen welke variant jij nu nodig hebt. We onderscheiden op Conrad.nl zodoende een breed assortiment kabels waardoor je makkelijk en eenvoudig vindt wat je nodig hebt. Hieronder vallen onder anderen buskabels, apparaatkabels, installatiekabels, telefoonkabels en spiraalkabels. 

Online winkelen op Conrad.nl

Conrad.nl is al geruime tijd hét adres voor elektronische en technische benodigdheden voor zowel hobbyisten als vakmensen. Op de website zoek je eenvoudig naar de allerbeste onderdelen voor jouw werk, variërend van onderdelen voor het zelfstandig in elkaar zetten van verschillende bouwpakketten tot het aanschaffen van diverse soorten kabeltjes voor mobiele telefoons. Je vindt geheid wat je zoekt in ons spectaculaire aanbod, dat bestaat uit maar liefst 700.000 verschillende soorten producten. Oordeel zelf en bekijk het assortiment op www.Conrad.nl!

Naar boven