JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Jeti DUPLEX MT 125 Temperatuursensor

Jeti
Bestnr.: 209416 - 89
Fabrikantnummer: 80001305 |  EAN: 4250320212508
€ 42,99
incl. btw, excl. Verzendkosten
Leverbaar in ca. 9-10 dagen
Overige leveringsvoorwaarden
Dit product heeft een langere levertijd en wordt apart geleverd. Levering via Express‑service is bij dit product niet mogelijk.
  • Categorie: Temperatuursensor
  • Lengte: 19 mm
  • Breedte: 14 mm
  • Gewicht: 10 g
  • Fabrikantnr.: 80001305

Duplex MT 125 temperatuursensor

Productspecificaties

Categorie
Temperatuursensor
Lengte
19 mm
Breedte
14 mm
Gewicht
10 g
Fabrikantnr.
80001305
Hoogte
4 mm

Beschrijving

De MT 125-sensoren zijn voor de temperatuurmeting van apparaten zoals motoren, controllers, accu's en andere toebehoren in het model bedoeld. Voor de weergave van de gemeten waarden wordt gebruikgemaakt van de terminal Jetibox en voor de draadloze gegevensoverdracht van het Duplex 2,4 GHz systeem. Het Duplex-systeem maakt voor de communicatie gebruik van de 2,4 GHz band, die niet alleen de overdracht van besturingsgegevens naar het model mogelijk maakt, maar ook in de omgekeerde richting terug naar de zender. De tijdens het gebruik verzamelde telemetrische gegevens worden in real-time overgedragen en de actuele stand van de meetgrootheden kan op het LCD-scherm van de Jetibox worden weergegeven. De MT 125-eenheid legt de minimum- en maximumtemperatuur van de afzonderlijke sensoren vast en levert gegevens over uw actuele waarden. Voor het instellen van de parameters en voor het weergeven van de meetwaarden dient de Jetibox-terminal.
Het MT 125-apparaat bestaat uit twee delen. Ten eerste uit de eigenlijke MT 125-module die dient voor de gegevensregistratie van de temperatuursensoren en die op de Jetibox, de ontvanger of de expander van het Duplex-systeem kan worden aangesloten. De eigenlijke temperatuurmeting wordt door de op de MT-module aangesloten sensoren uitgevoerd. Let erop dat de temperaturen van de module en van de sensor niet de opgegeven parameters overschrijden - zie tabel van technische gegevens. De MT 125-module maakt het voor de afzonderlijke sensoren mogelijk om akoestische alarmmeldingen te activeren. Deze alarmmeldingen kunnen als meldingen van temperatuuroverschrijding of afkoeling onder een toegestane grens worden ingesteld. Het akoestische signaal wordt door de zendermodule Duplex Tx via een daar ingebouwde kleine sirene gegenereerd. Om de afzonderlijke alarmtypen beter uit elkaar te houden, worden deze onderscheiden door de uitzending van verschillende morsealfabettekens. De akoestische signalisatie van parameteroverschrijdingen wordt ook gegenereerd, als er geen Jetibox is aangesloten. Als een Jetibox is aangesloten, wordt op uw LCD-scherm weergegeven welke parameter is overschreden. Bij overschrijding van meerdere parameters wisselen de alarmmeldingen en ook de weergaven op het LCD-scherm van de Jetibox elkaar af.

Uitvoering

  • Voedingsspanning: 3,5 - 8,4 V
  • Stroomverbruik: ca. 7 mA
  • Temperatuurbereik sensoren: -55 °C - +125 °C
  • Nauwkeurigheid sensoren: 0,5 %
  • Bedrijfstemperatuur: -10 °C - 85 °C.
Vergelijkbare producten
Naar boven