JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Maak een gepersonaliseerde kerstkaart met geluid

U kent ze wel: kerstkaarten die de grootste kersthits ten gehore brengen. Van “O Dennenboom” tot “Last Christmas”... in Dolby Surround gepiep. Leuk voor even, maar uniek is het al lang niet meer. Met de module die we in dit project gebruiken neemt u uw eigen kerstboodschap op voor in een zelfgemaakte kerstkaart. Dat is pas persoonlijk! De ontvanger kan vervolgens zelf zijn eigen boodschap opnemen om de module een tweede leven te geven. En een derde...

Tijdsduur: 

ca. 0,5 uur

Moeilijkheid: 

eenvoudig

How-to

Stap 1:

Knutsel uw eigen kerstkaart. Plak de module op een van de helften van de kaart en de vouw op de andere helft. Op die manier wordt het hefboommechanisme geactiveerd zodra iemand de kaart opent.

Stap 2:

Houd het uiteinde van de gele kabel ingedrukt en zing of spreek uw kerstboodschap in voor de microfoon. En onthoud: neem zo vaak als u wilt een nieuwe boodschap op.

Benodigd materiaal

Omschrijving Aantal Bestnr.
Een (zelfgemaakte) kerstkaart naar keuze 1 ---
Geluidsregistratiemodule (bouwpakket) 1 191184
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}

Disclaimer: Hoewel deze projecten met de grootst mogelijke zorg zijn uitgevoerd en gedocumenteerd, is Conrad Electronic Benelux BV niet aansprakelijk voor (vervolg)schade in welke vorm ook die ontstaat tijdens of na het bouwen van deze projecten. De projecten en het daarvoor benodigde gereedschap dienen alleen te worden uitgevoerd/gebruikt door personen met verstand van zaken die daarvoor de juiste gereedschappen en veiligheidsmaatregelen in acht nemen.

Naar boven