JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Bekijk Conrad’s gloednieuwe smarthome bij Woontips op RTL4

Wij hebben een echt smarthome gebouwd bomvol slimme apparaten (IOT, internet of things). Daarin laten we zien hoe je met deze producten zelf een smarthome kunt maken. De nieuwste technieken, producten en trends zie je altijd als eerste op www.thesmartwayoflife.nl. In de uitzending van Woontips laten we alles zien over smartbeveiliging. Bekijk de uitzending deze zaterdag (28 november 2015 ) om 16:00 op RTL4 .

Smartbeveiliging – Overal ter wereld je huis in de gaten houden

Iedereen kent het wel, je bent de deur uit en twijfelt... Heb ik de deur wel op slot gedaan? In plaats van terug te gaan om te kijken kun je tegenwoordig met je smartphone de deur dankzij smartbeveiliging van afstand op slot doen. Wel zo fijn en veilig idee! 

Met een elektronisch deurslot zoals Danalock is bovenstaand voorbeeld realiseerbaar maar de toepassingen stoppen daar niet. Smartbeveiliging gaat namelijk veel verder dan een elektronisch deurslot, wat dacht je van een IP deurbelcamera en IP camera’s om alles in de gaten te houden? Zo kun je de deur voor iemand open doen die de sleutel is vergeten of kun je in combinatie met een IP deurbelcamera de postbode naar binnen laten gaan om dat pakketje van Conrad af te laten leveren!

Een IP deurbelcamera is een relatief nieuw concept. Zo krijg je dankzij WiFi en/of mobiel internet een melding op je smartphone of tablet wanneer er iemand op de belt druk. Accepteer je de “oproep” dan krijg je een livestream van wie er voor de deur staat. Koppel dit aan je elektronische deurslot en je doet de deur op afstand open. Dit in combinatie met IP camera’s en je hebt overal ter wereld een goed beeld van in en om het huis. Een domecamera kun je zelfs op afstand de camera besturen om te kijken wat de buurman in jouw tuin doet.

Uiteraard kan dit ook allemaal smarter. Met een domoticapakket koppel je verschillende apparaten aan elkaar. Zo kun je een raammotor slim maken door hem te koppelen aan een slimme schakelaar. Deze programmeer je dan aan een deur/raamcontact en je ramen gaan automatisch open én dicht. Uiteraard kun je deur/raamcontacten zo programmeren dat je automatisch een pushbericht op je smartphone/tablet krijgt als het contact verbroken is. Koppel dit aan je camera’s die automatisch iets opnemen en je hebt een volledig beveiligingssysteem zelf in de hand! Voor meer info check www.thesmartwayoflife.nl.

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}

Smartverlichting – het gemak van vandaag met de techniek van morgen

Stel je komt ’s avonds thuis van het boodschappen doen. Je hebt 2 zware tassen in je handen en het is donker, hoe fijn is het dan als de lampen automatisch aan gaan? Eindelijk klaar plof je op de bank neer, de gordijnen gaan automatisch dicht en de lampen veranderen naar een kleur die bij sfeer past. Niets is ondenkbaar meer dankzij smartverlichting.

Smartverlichting zorgt voor meer comfort en sfeer en is ook nuttig. Neem bijvoorbeeld de Philips Hue downlights: deze plafondlampen zijn instelbaar van sfeervol warm-wit tot helder koud-wit. Als je lekker op de bank zit wil je geen helder koud-witte verlichting maar iets meer sfeer. Ga je bijvoorbeeld schoonmaken of koken dan is een helder licht veel praktischer.

Philips Hue is plug & play en uitbreidbaar. Je verbindt de gateway met je router, je smart-lampen middels een app met de gateway en klaar! Stel kleuren eenvoudig in met je smartphone of tablet en breid uit met RGB LED-lampen of sfeerverlichting zoals bloomlights en LED-strips.

Wil je je smartverlichting nog smarter maken? Kies dan voor een domoticapakket. Zo laat je met sensoren van bijvoorbeeld Devolo verlichting automatisch aan gaan als er een deur opengaat. Of schakel je automatisch alleen jóuw nachtlampje in als je ’s ochtends uit bed stapt. Loop vervolgens naar de woonkamer en een andere sensor schakelt de verlichting in de keuken subtiel in en laat je koffieautomaat een heerlijke bak koffie voor je zetten. Dat is nou The Smart Way of Life. Kijk voor meer info op www.thesmartwayoflife.nl.

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{/if}}
Naar boven