JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Senioren telefoon

U kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of het kan met uw mobieltje: internetten, social media checken, zelfs gratis sms-en. Maar helaas is dit niet voor iedereen ideaal. Zo kan een ‘te ingewikkelde’ mobiele telefoon lastig te bedienen zijn voor bijvoorbeeld mindervaliden, voor hen is het vaak fijner om de telefoon te kunnen bedienen met een paar drukken op de knop. En bijvoorbeeld visueel gehandicapten hebben baat bij een “Big Button” telefoon.


Big Button telefoons

Deze zogenaamde Big Button telefoons beschikken over een vereenvoudigde bediening en extra grote knoppen. Tevens is het contrast extra hoog en het lettertype groot voor een duidelijk afleesbaar display. Sommige telefoons beschikken daarnaast over een noodoproep-toets; met één druk op de knop kunt u een vooraf ingesteld noodnummer bellen. Deze telefoons zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld senioren, minder validen en visueel gehandicapten. Er zitten verder geen extra’s op, deze telefoon beschikt over een standaard bel- en sms-functie.

Naar onze Big Button mobiele telefoons


DECT-telefoon

Niet iedereen heeft behoefte aan een mobieltje thuis. Voor hen is een DECT-telefoon voor thuisgebruik de ideale oplossing. Deze telefoon beschikt naast standaard de DECT-telefoonfuncties ook over bijvoorbeeld een trilfunctie of een lamp die feller gaat branden als er gebeld wordt. Natuurlijk beschikt de telefoon ook over vereenvoudigde bedieningen. Sommige telefoons zijn bovendien compatible met gehoorapparaten, zo kunt u uw gehoorapparaat inhouden terwijl uw belt. De telefoon stoort dan niet met het gehoorapparaat.

Naar onze Big Button DECT telefoons


Telefoonmelder

Laat uw gehoor u een beetje in de steek en hoort u de telefoon niet meer overgaan? Dan zijn telefoonmelders de uitkomst. Als uw telefoon overgaat maken deze melders middels een extra luide toon of lichtflits duidelijk dat er gebeld wordt. Ideaal als u slechthorend bent of als de telefoon in een andere kamer staat. Melders met lichtsignalen zijn bovendien uitermate geschikt in lawaaiige omgevingen waar de telefoon slecht hoorbaar is.

Naar onze telefoonmelders

Naar het complete assortiment telefonie

Naar boven