JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Conrad Solar Boat Twente

Bij Conrad staat de liefde voor techniek en innovatie voorop. Bovendien willen wij innovatieve projecten van scholen en bedrijven graag ondersteunen. Daarom waren wij direct enthousiast toen de jongens van de Universiteit Twente ons vertelden over de bouw van hun Solar Boat. Zo enthousiast zelfs, dat we besloten hebben naamgever van de boot te worden: de Conrad Solar Boat Twente.

Naast de naam leveren wij ook de onderdelen en gereedschap voor de bouw van de boot, die momenteel in volle gang is. De Conrad Solar Boat Twente gaat deelnemen in de Open Klasse van het Monaco Solar Boat Challenge 2017. Op 26 en 27 mei op de Eneco Zonnebootrace in Akkrum zal de boot voor het eerst in actie te zien zijn. 

Ambitie

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de bouw van de boot die op de Eneco Zonnebootrace op 26 en 27 mei in Akkrum voor het eerst in actie te zien zal zijn. De ambities van het Solar Team zijn niet gering. Ze mikken op een podiumplaats op de prestieuze Solar Boat Challenge in Monaco in juli dit jaar. De voortgang van de bouw kan gevolgd worden op het blog van het Solar Team.

Wij zijn enthousiast over het innovatieve project en net als de studenten vastberaden om de grenzen van de beschikbare techniek om zonne-energie om te zetten in snelheid. We helpen graag mee om dit soort high-tech naar een hoger plan te tillen. 

Naar boven