JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.png

Stroomverbruik meten met de SEM-5000 Pro smart energy monitor, veilig en betrouwbaar

Houd zicht op de stroomvreters in huis!

Omdat je met een ‘stroomverbruikbewaker’ te allen tijde een overzicht hebt van de actuele verbruikswaarden en de mogelijke kosten, loont het zeker om er één aan te schaffen.

Het stroomverbruik wordt door de SEM-5000 PRO op een centrale plek gemeten en geïnterpreteerd. Zo heb je een nauwkeurig overzicht over de verbruiksverhoudingen van alle elektrische apparaten in huis. Dit helpt bijvoorbeeld om verbruikers te ontdekken die ’s nachts nog actief zijn terwijl dat eigenlijk niet nodig is.

Met behulp van een webserver kun je vanaf elke plek een blik op je verbruikers werpen. De gegevens worden lokaal op een SD-kaart in het apparaat opgeslagen. Je kunt hier een export van maken in CSV- of PDF-formaat. Dat is lang niet alles, want de SEM-5000 PRO biedt nog veel meer features.

  • Omvangrijke grafische uitleesfunctie
  • Weergave van de meetwaarden middels een webinterface
  • Ordenen van bepaalde verbruikers aan de hand van hun schakelverhoudingen

Met de SEM-5000 PRO kunnen verbruikers de "basislast", het "aparte energieverbruik" en het
"totaal" van alle verbruikswaarden van bijvoorbeeld een koelkast, lampen etc. comfortabel en betrouwbaar meten. Monteer de SEM-5000 PRO in de schakelkast en direct aan de drie aankomende fasen.

2.jpg

De meetwaarden zijn in kWh, Euro of CO2 weer te geven en je ziet alles snel en eenvoudig via een browser op je smartphone, tablet of laptop. De op het apparaat geïnstalleerde software biedt ook de mogelijkheid om diverse grafieken zoals bijvoorbeeld “zou moeten zijn / is daadwerkelijk” te vergelijken of om vermogensoverzichten weer te geven.

Ook zijn kostenanalyses en uitsluitingen van de aangeleerde verbruikers mogelijk. Aan de hand van jouw schakelverhoudingen zijn je verbruikers zoals de wasmachine, kookplaat en vrieskist in verschillende categorieën onder te verdelen. Denk aan: koude, warmte, wassen, licht en media. Deze toewijzingen vereenvoudigen het meet- en weergaveproces en zo heb je een nòg beter overzicht.

Omdat de weergave van de meetwaarden niet via een app worden weergegeven, maar via een browser, kun je de resultaten van de SEM-5000 PRO op vele apparaten bekijken; op je smartphone, tablet, laptop of PC - onafhankelijk van je besturingssysteem.

Voltcraft SEM-5000 PRO

  • Verwachte data/werkelijke data vergelijking van de verbruiker
  • Automatische mailberichten instelbaar
  • Individuele tariefinstellingen mogelijk
  • Updates mogelijk

Bestnr. 1399949