JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Smarter koffiemachine

De WiFi-koffiemachine met koffiemolen

Smarter Coffee is de eerste WiFi-koffiemachine met geïntegreerde koffiemolen, waarmee het via een gepersonaliseerde app de koffiebonen maalt en een kop koffie voor u brouwt.
Via de Smarter app zijn tot 12 kopjes te zetten op basis van uw persoonlijke smaak. Sterkte, maalgraad en aantal kopjes zijn individueel instelbaar. De bediening van de Smarter Coffee kan natuurlijk ook zonder smartphone. Dit kan eenvoudig door het indrukken van een knop op het paneel.

Brouwen op afstand
Verbind de Smarter Coffee via WLAN met uw smartphone en bedien uw koffiemachine gemakkelijk via de gratis Smarter app.

Wake-up modus
Wakker worden - puur genieten in de ochtend: Synchroniseer de app met uw wekker en laat u door de geur van vers gezette koffie wekken. Zo begint u de dag met uw eigen persoonlijke koffie.

Welcome-Home-Modus
Geef aan wanneer u thuiskomt en Smarter Koffie verwelkomt u. Zodra u door de deur komt, begint Smarter om u een vers kopje koffie aan te bieden.

Waterstandregelaar
Smarter Coffee heeft een ingebouwde waterpeilsensor. Deze geeft de aanwezige hoeveelheid water aan en het mogelijke aantal kopjes, die u via de app direct kunt zetten. Daarnaast ontvangt u een melding als het waterreservoir bijgevuld moet worden, of als er niet voldoende water beschikbaar is voor het gewenste aantal kopjes koffie.

Persoonlijke smaak
Met Smarter Coffee stelt u de sterkte van de koffie geheel naar eigen smaak in, zowel via de app als direct via de machine. Wilt u de koffie sterker, dan worden er meer bonen gemalen voor elke kop. Smarter Coffee onthoudt voorkeuren en zet u, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de juiste sterkte voor.

Aantal kopjes instellen
Het aantal kopjes is vrij instelbaar van één tot twaalf kopjes. Het aantal bonen en de hoeveelheid water wordt hierop aangepast. De selectie wordt gemaakt via de app of door het indrukken van een knop op het apparaat. Smarter maalt en brouwt exact de gewenste hoeveelheid. Indien er niet voldoende water beschikbaar is, wordt u gewaarschuwd.

Meer kleuren

Zwart past altijd. Als u iets meer kleur wilt, gaat u gewoon voor een andere kleur:
Verwisselbare frontpanelen in de kleuren rood en creme worden meegeleverd.

Naar boven