JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header_smarter_koffie.png

De WiFi-koffiemachine met koffiemolen

Smarter Coffee is de eerste WiFi-koffiemachine met geïntegreerde koffiemolen, waarmee het via een gepersonaliseerde app de koffiebonen maalt en een kop koffie voor je brouwt.
Via de Smarter app kunnen tot 12 kopjes worden gebrouwen op basis van persoonlijke smaak. Sterkte, maalgraad en aantal kopjes zijn individueel instelbaar. De bediening van de Smarter Coffee kan natuurlijk ook zonder smartphone. Dit kan eenvoudig door het indrukken van een knop op het paneel.

remote_brew.gif

Brouwen op afstand
Verbind je Smarter Coffee via WLAN met je smartphone en bedien je koffiemachine gemakkelijk via de gratis Smarter app.

wake_up_mode.gif

Wake-up modus
Wakker worden - puur genieten in de ochtend: Synchroniseer de app met je wekker en laat je door de geur van vers gezette koffie wekken. Zo begin je de dag met je eigen persoonlijke koffie.

home_mode.gif

Welcome-Home-Modus
Geef aan wanneer je thuiskomt en Smarter Koffie verwelkomt je. Zodra je door de deur komt, begint Smarter om je een vers kopje koffie aan te bieden.

afb_01.jpg
afb_02.jpg
water_sensors.gif

Waterstandregelaar
Smarter Coffee heeft een ingebouwde waterpeil sensor. Deze geeft de aanwezige hoeveelheid water aan en het mogelijke aantal kopjes, die je via de app direct kunt zetten. Daarnaast ontvang je een melding wanneer het waterreservoir bijgevuld moet worden, of als er niet voldoende water voor het gewenste aantal kopjes beschikbaar is.

sterkte.gif

Persoonlijke smaak
Met Smarter Coffee kun je de sterkte van de koffie geheel naar eigen smaak instellen, zowel via de app als direct via de machine. Wil je de koffie sterker, dan worden er meer bonen gemalen voor elke kop. Smarter Coffee onthoud voorkeuren en zet je, afhankelijk van het tijdstip van de dag, de juiste sterkte voor.

cup_selection.gif

Aantal kopjes instellen
Het aantal kopjes is vrij instelbaar van één tot twaalf kopjes. Het aantal bonen en de hoeveelheid water wordt hierop aangepast. De selectie wordt gemaakt via de app of door het indrukken van een knop op het apparaat. Smarter maalt en brouwt exact de gewenste hoeveelheid. Indien er niet voldoende water beschikbaar is, word je gewaarschuwd.

Meer kleuren

Zwart past altijd. Als je iets meer kleur wilt, kun je kiezen:
Verwisselbare frontpanelen in de kleuren rood en creme worden meegeleverd.

afb_03.jpg