JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.png

Maak kennis met de intelligente energiemonitor

Smappee maakt van je huis een intelligente en energie-efficiënte woning. De slimme energiemeter biedt real-time data over het elektriciteitsverbruik en de kosten daarvan. Daarnaast kun je de apparaten ook op afstand in- en uitschakelen. Zo hou je het overzicht en kan je ingrijpen waar nodig, overal ter wereld.

  • Meet het stroomverbruik en de stroomproductie
  • Analyseer real-time data en krijg helder inzicht
  • Stuur vanaf elke plek je apparatuur
logo.jpg
1.jpg
2.jpg

Observeer je huis op elk moment

Real-time gegevens over het gebruik en de kosten van je apparatuur die op Smappee aangesloten zijn. Met de gratis app kun je al hun stroomverbruik en standby verbruik in een oogopslag zien. Met slechts 1 klik zie je de kosten in real-time. Wil je nog meer weten? Met nog een klik heb je alle kosten van de afgelopen 30 dagen.

Smappee leert alles over je apparaten

Wist je dat elk apparaat zijn eigen kenmerken heeft? Smappee gebruikt deze om de belangrijkste elektronische apparaten in je huis te indentificeren. Alle verbruiksdata en kosten worden met de gratis app op je tablet of smartphone getoond. Kort gezegt: Met Smappee gaat stroom besparen heel gemakkelijk, of afstand schakelen is hierin een groot voordeel.

3.jpg
4.jpg

Intelligentie in huis

Je krijgt een smart home, voor de prijs van smartphones. Met de nieuwe comfort-plugs heb je met Smappee en je smartphone alles onder controle. Met de trigger in de app kun je ook de apparaten onderling laten communiceren.

Leren en besparen

Smappee leert je het huis elke dag een beetje beter kennen. Hij bespaart op specifiek zaken omdat het je precieze verbruik weet. Eerst probeert Smappee de standby-modus te verminderen, zodat je kan zien waar de echte stroomvreters zitten en het probleem kan oplossen. Zo probeert Smappee zoveel mogelijk voor je te besparen, wat soms wel kan oplopen tot een besparing van maar liefst 30%.

De Smappee energie-monitor toont alle verbruiken op je smartphone of tablet en laat ook zien hoeveel rendement je haalt uit je zonnecellen. Door intelligente metingen op elk apparaat weet Smappee waar onnodig energie word verbruikt en kan dit tegenhouden. Met Smappee kun je altijd en overal je apparaten schakelen. Smappee geeft inzicht in het energieverbruik en draagt bij in de duurzaamheid. Smappee helpt energie te besparen en denkt hierbij aan het milieu.

5.jpg
6.jpg

Smappee energiemonitor

Stroomverbruik controleren en beheren via een app

  • Meet het stroomverbruik en de stroomproductie
  • Analyseer real-time data en krijg helder inzicht
  • Stuur vanaf elke plek je apparatuur

Bestelnr.: 1422812