JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Nuvap N1

Gezondheidsbescherming uit een doosje

90% van de tijd brengt u binnenshuis door. Verborgen schadelijke stoffen kunnen zo snel uw gezondheid in gevaar brengen. Het Nuvap N1 meetstation analyseert het binnenklimaat, het water en waarschuwt u voor onzichtbare gevaren. 

Compact formaat, grote controle

Veel giftige stoffen zijn lastig te ontdekken omdat we ze simpelweg niet zien, of er niets van merken. Het begint bij te hoge CO2 waardes in de lucht en eindigt bij elektrosmog of radioactieve straling.

Hoe betrouwbaar onze zintuigen ook zijn, bij gasvorming en schadelijke straling kunt u niet klakkeloos vertrouwen op het alarmsysteem van uw eigen lichaam. Vaak begint het zoeken naar de oorzaak, wanneer er gezondheidsproblemen zoals ademhalingsproblemen geconstateerd worden. Deze technische gadget maakt het controleren van de luchtkwaliteit kinderspel en is niet alleen geschikt voor de techneuten onder ons. Nuvap N1is een stijlvolle schadestofmeter met app-besturing. Slimme techniek in een compacte behuizing. Dit mini-laboratorium meet 24 verschillende parameters en bepaalt razendsnel of de gemeten concentratie gevaarlijk of ongevaarlijk is.

  • Bescherming voor schadelijke stoffen
  • 24 parameters
  • Waarschuwt automatisch bij gevaar

Te veel vocht kan schimmel veroorzaken. Nuvap N1 controleert permanent de luchtvochtigheid.

Rookvorming is een indicator voor beginnende smeulbrand. Een tijdig alarm voorkomt uitbreiding. 

Brand zonder sterke geurvorming wordt niet altijd op tijd opgemerkt. Het meetstation zorgt dat het alarm meteen af gaat.

Belangrijk voor het binnenklimaat en energie efficiënt is een juiste temperatuur - ook deze parameter wordt gecontroleerd.

Een multi-talent voor de controle van lucht en water

Zo herkent het apparaat hoogfrequente en laagfrequente velden zoals WiFi-signalen: Hij spoort ioniserende en radioactieve straling op en meet de koolstofmonoxide- en methaan delen in de omgeving. Ook waarschuwt de meetcentrale voor rook of vuur evenals fijnstof belasting. Voor de voorziening van de luchtkwaliteit controleert de box de concentratie van zes complexe chemische verbindingen (waterstof, LPG, alcohol, ammoniak, ethanol evenals methylbenzeen). Het meetstation monitort ook het geluidsniveau, temperatuur, en de luchtvochtigheid van de ruimte. Toch analyseert het mini laboratorium niet alleen gasvormige stoffen. Aan de onderkant van het apparaat bevinden zich twee reageerbuisjes voor wateranalyses. Voor het testen van de waterkwaliteit worden tegelijk zes parameters onderzocht (chloor, waterhardheid, alkaliteit, PH-waarden zoals nitriet en nitraatdelen). Daardoor kunt u snel vaststellen of het koele vocht van de leiding eigenlijk wel van drinkwaterkwaliteit is.

Snel geïnstalleerd, snelle informatie, automatische waarschuwingen

Het apparaat is binnen no time geïnstalleerd: de stekker van de box in het stopcontact steken en inschakelen, de Nuvap app (voor Android, iOS en Windows mobiel verkrijgbaar) de download voor automatische installatie volgen. Na deze korte installatie zijn alle meetwaarden en schade-meters via de app af te lezen.

De Nuvap App zorgt voor een overzichtelijke menustructuur en een kleurcodering (rood, geel, groen) voor een gemakkelijk gebruik. In één overzicht alle actuele meetwaardes. Om detailinformatie te verkrijgen kunt u alle 24 parameters in een detailoverzicht bekijken. De meetwaarden kunnen in verschillende tijdintervallen ingesteld worden, bekijk het per uur of zelfs alles van de afgelopen maand. Lijndiagrammen met kleurcodering zorgen daarbij voor het beste overzicht.

Meer informatie, meer mogelijkheden

Dankzij het aantal meetparameters is de Nuvap N1 optimaal preventief in te zetten voor bijvoorbeeld het op tijd ventileren van ruimtes of het opnieuw indelen van kantoorruimtes buiten elektromagnetische velden. Ook zorgt een goede luchtkwaliteit voor een betere concentratie en het lichamelijk welzijn. Ook zorgt het meetstation voor een optimale waterkwaliteit en zorgt er zo voor dat Tekkies simpelweg gezonder leven!

Nuvap N1

  • 24 verschillende meetparameters
  • Alle gegevens van N1 kunnen worden bekeken via de Nuvap app en het webplatform
  • N1 is een "intelligent" apparaat dat kan communiceren via spraakberichten, lichtsignalen en de Nuvap app

Bestnr. 1435262 - 89

Naar boven