JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.png

Gardena smart Watering set voor bloempotten en plantenrijen

Besproei automatisch een rij planten of bloempotten in je tuin - ook op vakantie!

Wil je je tuinbesproeiing graag intelligent besturen? Dat is geen probleem met de Gardena smart Watering set voor plantrijen en bloembakken! Met deze hoogwaardige technologie heb je de mogelijkheid, om via een internetverbinding en de Gardena Smart app, je planten op maat en waterbesparend water te geven. Met het 25 meter lange micro-drip-systeem geef je optimaal water aan je plantenrijen zoals bijvoorbeeld de heg, tomatenplanten en wortels.

line.png

Gardena smart Watering set plantenrij

De bewateringstijden voor je coniferen of moestuin stel je zelf comfortabel in via de Gardena Smart app op je smartphone. Aan de hand van de meetwaarden voor de buitentemperatuur, de lichtsterkte en de bodemvochtigheid (die door de smart Sensor in de tuin bepaald worden), zijn de instellingen van de besproeibesturing ook optimaal aan de omgevingsomstandigheden aan te passen. Vanaf elke plek ter wereld, dus waar je ook bent!

line.png
line.png

Gardena smart Watering set plantenbakken

Ook aan je bloempotten en plantenbakken is gedacht! De Gardena smart Watering set voor bloempotten bevat alle onderdelen voor een zorgeloze en waterbesparende bewatering van je bloembakken op het balkon of op je terras. De drukreducerende basisunit sluit je met de adapter aan op je buitenkraan. Via het leidingsysteem worden je plantenbakken nauwkeurig en individueel van druppels water voorzien. Dankzij de gepatenteerde Quick & Easy verbindingstechniek zijn alle onderdelen eenvoudig op elkaar aan te sluiten en ook net zo makkelijk weer los te halen.

line.png

Smart Gateway - totale koppeling

De Gardena smart Gateway is de centrale draadloze verbinding tussen de app en de andere onderdelen van de smart Watering sets. De Gateway beschikt over een bereik tot wel 100 meter en je koppelt hem gewoon via LAN of WiFi met je router. Een stabiele, draadloze 868 MHz frequentie zorgt voor een verminderd energieverbruik. En verder kun je rekenen op een hoge gegevensveiligheid dankzij de individuele versleuteling.

Smart Water Control - je draadloze bewateringscentrale

Met de Gardena smart App pas je de individuele bewateringstijden aan. Ook kun je het apparaat met de multifunctionele knop direct vanaf de bewateringscomputer besturen. Dankzij het geïntegreerde vorstalarm in de Gardena ventieltechniek wordt je erop gewezen als het gebruik van de smart Water Controls ontoelaatbaar is.

Smart Sensor - bewatering aan de hand van je wensen

Deze sensor bevat als het ware een lokaal weerstation voor je planten, het meet de temperatuur, de lichtsterkte en zelfs de vochtigheid van de bodem. Je installeert het heel eenvoudig zonder lastige kabels.

Nauwkeurig bewateren met MicroDrip

Dankzij de gepatenteerde Quick & Easy verbindingstechniek bouw je het systeem snel en eenvoudig naar wens om.

Hou het overzicht

Met de gratis Gardena smart app voor iOS en Android houd je je tuin in het oog, waar ter wereld je ook bent. Met je vinger roep je heel makkelijk belangrijke informatie op in de app. Ook de instellingen voor je tuinwerkzaamheden pas je comfortabel naar wens aan.