JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Gardena smart system

De toekomst van uw tuin

Beleef hoe uw leven nóg comfortabeler kan zijn met het Gardena smart system. Intelligente bewatering en gazononderhoud op elk tijdstip en vanaf elke plek. Appgestuurd en alleen van Gardena.

  • Afstemming van de maaitijden en besproeicycli
  • Grasmaaien en besproeien via gratis app
  • Stel wekelijkse tijdschema’s in

Comfort

Leun achterover, ontspan en geniet van de vrije tijd die u nu als tuinbezitter ineens over hebt met het nieuwe Gardena smart system. Eenvoudig te installeren, net zo simpel te configureren en met een vingertip in de app op uw smartphone of tablet te besturen. Makkelijker kan niet, zo gaat dat in de intelligente tuin van tegenwoordig.

Vrijheid

Grasmaaien een lastig klusje? De tuin besproeien tijdrovend? Nu niet meer! U kunt zich nu bezighouden met de dingen die u wél leuk vindt. Laat het Gardena smart system de rest van het onderhoud maar doen.

Controle

Of u nou op reis bent voor het werk, op vakantie met uw gezin, of een dagje weg bent met vrienden: met het Gardena smart system weet u precies wat er in uw eigen tuin gebeurt. Met een druk op de knop ziet u alle wetenswaardigheden over uw tuin en bestuurt u (vanaf elke plek ter wereld) de grasmaaier en besproeiing in de tuin. Zo kunt u nog eens lekker met een goed gevoel thuiskomen, in een perfect onderhouden tuin.

smart Water Control

Niet teveel maar ook niet te weinig water

Het besproeiingssysteem is comfortabel via uw smartphone te programmeren voor een volautomatische besproeiing.

De Gardena smart Water Control waarborgt een optimaal watermanagement. Hiermee definieert u zelf wanneer er gesproeid moet worden; met behulp van de Gardena smart app volgens een vast tijdstramien in bestemde afstanden of naar wens heel spontaan een keer tussendoor. Ook kunt u de activiteiten van de Gardena smart Water Controls afstemmen op de meetwaarden van de Gardena smart sensors.

smart Sileno en smart Sileno+

De Gardena maairobot smart Sileno is de verlengde arm van het Gardena smart system als het gaat om gazononderhoud. Definieer vaste cycli en stem het met de overeenkomstige besproeicycli af, of laat (indien gewenst) spontaan maaien. De Gardena smart Sileno+ beschikt bovendien over de mogelijkheid om de maaifrequentie automatisch aan te passen aan de groei.

smart Gateway

In het systeem heeft elk component een specifieke taak. De Gardena smart Gateway is de communicatiecentrale: hier komen de bevelen aan, die u met de app doet. Om ze daarna door te leiden naar de Gardena smart apparaten in uw tuin. Bovendien worden vanaf deze plek actuele meetwaardes, statusinformatie en configuratiedetails naar de uw smartphone of tablet gezonden.

smart Sensor

De Gardena smart Sensor heeft een belangrijke rol: als ogen en voeler in de tuin bepaalt deze permanent de actuele meetwaarden over de vochtigheid van de bodem, lichtverhoudingen en de buitentemperatuur. Deze gegevens worden naar de Gardena smart app op uw smartphone of tablet gestuurd. En is het dringend, dan kunt u direct reageren en ervoor zorgen dat er gesproeid wordt.

smart App

De gratis Gardena smart app biedt de mogelijkheid tot een intelligente besturing voor uw tuin en geeft veel nuttige informatie.

smart system Set*
Bestnr. 1429372

smart sensor Control Set*
Bestnr. 1429373

smart water Control Set*
Bestnr. 1429374

*Smartphone / tablet wordt niet meegeleverd

Naar boven