JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header.png

Gardena smart system

De toekomst van je tuin

Beleef hoe je leven nóg comfortabeler kan zijn met het Gardena smart system. Intelligente bewatering en gazononderhoud op elk tijdstip en  vanaf elke plek. Appgestuurd en alleen van Gardena.

  • Afstemming van de maaitijden en besproeicycli
  • Grasmaaien en besproeien via gratis app
  • Stel wekelijkse tijdschema’s in
logo.png
02.jpg
comfort.png

Comfort

Leun achterover, ontspan en geniet van de vrije tijd die je nu als tuinbezitters ineens over hebt met het nieuwe Gardena smart system. Eenvoudig te installeren, net zo simpel te configureren en met een vingertip in de app op je smartphone of tablet te besturen. Makkelijker kan niet, zo gaat dat in de intelligente tuin van tegenwoordig.

vrijheid.png

Vrijheid

Grasmaaien een lastig klusje? De tuin besproeien tijdrovend? Nu niet meer! Jij kunt je nubezighouden met de dingen die je wél leuk vindt. Laat het Gardena smart system de rest van het onderhoud maar doen.

controle.png

Controle

Of je nou op reis bent voor je werk, op vakantie met je gezin, of een  dagje weg bent met vrienden: met het Gardena smart system weet je precies wat er in je eigen tuin gebeurt. Met een druk op de knop zie je alle wetenswaardigheden over je tuin en bestuur je (vanaf elke plek ter wereld) de grasmaaier en besproeiing in je tuin. Zo kun je nog eens lekker met een goed gevoel thuiskomen, in een perfect onderhouden tuin.

smart Water Control

Niet teveel maar ook niet te weinig water

Het besproeiingssysteem is comfortabel via je smartphone te programmeren voor een volautomatische besproeiing.

De Gardena smart Water Control waarborgt een optimaal watermanagement. Hiermee kun je zelf definiëren wanneer er gesproeid moet worden; met behulp van de Gardena smart app  volgens een vast tijdstramien in bestemde afstanden of naar wens heel  spontaan een keer  tussendoor. Ook kun je de activiteiten van de Gardena smart Water Controls afstemmen op de meetwaarden van de Gardena smart sensors.

maaier.jpg

smart Sileno en smart Sileno+

De Gardena maairobot smart Sileno is  de verlengde arm van het Gardena smart system als het gaat om gazononderhoud. Je kunt vaste cycli definiëren en met de overeenkomstige besproeicycli afstemmen, of indien gewenst spontaan laten maaien. De Gardena smart Sileno+ beschikt bovendien over de mogelijkheid om de maaifrequentie automatisch aan te passen aan de groei.

smart Gateway

In het systeem heeft elk component een specifieke taak. De Gardena smart Gateway is de communicatiecentrale: hier komen de bevelen aan, die je met de app doet. Om ze daarna door te leiden naar de Gardena smart apparaten in je tuin. Bovendien worden vanaf deze plek actuele meetwaardes, statusinformatie en configuratiedetails naar de je smartphone of tablet gezonden.

gateway.jpg

smart Sensor

De Gardena smart Sensor heeft een belangrijke rol: als ogen en voeler in de tuin bepaalt deze permanent de actuele meetwaarden over de vochtigheid van de bodem, lichtverhoudingen en de buitentemperatuur. Deze gegevens worden naar de Gardena smart app op je smartphone of tablet gestuurd. En is het dringend, dan kun je direct reageren en ervoor zorgen dat er gesproeid wordt.

smart App

De gratis Gardena smart app biedt je de mogelijkheid tot een intelligente besturing voor je tuin en geeft je vele nuttige informatie.

Gardena smart App
middenbalk.png

smart system Set*
Bestnr. 1429372

smart sensor Control Set*
Bestnr. 1429373

smart water Control Set*
Bestnr. 1429374

*Smartphone / tablet wordt niet meegeleverd