JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Het idee: Het compacte Internet of Things

All-in-one-prototyping platform voor IoT-toepassingen

De Bosch XDK 110 is een alles-in-één ontwikkelplatform. De kit biedt hardware en software voor de uitvoering van projecten rond het Internet of Things (IoT). De XDK beschikt over 8 MEMS-sensoren, Bluetooth 4.0 LE en Wireless LAN. De XDK wordt aangevuld met de toegang tot de ontwikkelings-community. Dit biedt tal van mogelijkheden, ervaringen, kennis en contacten te delen en te gebruiken om uw eigen en andere ideeën creatief te ontwikkelen. Kortom: de XDK maakt het mogelijk om een snelle en eenvoudige serieproductie te starten.

  • ARM Cortex-m3
  • Toegang tot de ontwikkelings-community
  •  MEMS-sensoren, Bluetooth 4.0 LE en Wireless LAN

Vanwege de kleine behuizingsgrootte van slechts 60 x 40 x 22 mm, inclusief de meegeleverde accu, kan de Bosch XDK gerust op apparaten geplaatst worden! Sluit de XDK gemakkelijk aan op apparaten (bijvoorbeeld uw PC of smartphone) via USB, Bluetooth of WiFi. De XDK-functionaliteiten kunnen worden uitgebreid met de meegeleverde uitbreidingskaart om nieuwe functies te bouwen.

The Internet of Things

Wat is IoT?

Onder het woord "Internet of Things" wordt verstaan dat dagelijkse apparaten worden verbonden met het internet of netwerk. Digitale apparaten zijn in opkomst en elk apparaat word in de toekomst uitgerust met zijn eigen computerchips en sensoren om er slimme apparaten van te maken. Zo wordt het mogelijk om van elk apparaat gegevens op te halen, maar ook apparaten te schakelen. Deze netwerken worden verbonden met het internet zodat het mogelijk is om alles ook vanaf afstand te sturen en te schakelen, maar ook de inhoud van uw koelkast te bekijken.

Bosch Prototyping-Board XDK 110

Cross-Domain Development kit

  • 8 geïntegreerde sensoren
  • Met WiFi en Bluetooth LE
  • Support op de XDK ontwikkelings-community

Bestelnr.: 1421124

Naar boven