JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Info & support

Functie en uitvoering – in een overzicht

Deze tekens en symbolen zijn op de Polarlite productverpakkingen gedrukt. Zie hier snel en overzichtelijk de productkenmerken.

Polarlite - een teken voor uw veiligheid

Alle Polarlite producten voldoen aan de Europese normen en hoogste veiligheidseisen. Polarlite controleert het hele jaar door de fabricage en laat haar producten door verschillende instituten testen en certificeren.

Het CE-keurmerk: met het aanbrengen van het CE-keurmerk op haar producten bevestigt Polarlite dat het product aan alle voorgeschreven Europese richtlijnen voldoet.

Het GS-keurmerk: dit keurmerk betekent “Geprüfte Sicherheit” (veiligheid getest) en is naast het CE-keurmerk een tweede teken voor de naleving door gereglementeerde goedkeuringen in Europa.Het GS-keurmerk staat niet alleen. Het wordt door verschillende instituten als Dekra, TÜV, etc. vergeven en wordt uitsluitend in combinatie met het kenmerk van de testinstantie gedrukt. Echter, het GS-teken is geen “must” maar een optie. Ook het keurteken van het betreffende instituut zonder de combinatie met het GS-teken garandeert de naleving van alle Europese voorschriften.

TÜV Süd is ook een van de meest bekende Duitse TÜV-certificatie en inspectie-instelling. Het TÜV Süd keurmerk staat voor de naleving van de wettelijke testnormen in Europa.

Dekra is een Duitse, een van ’s werelds grootste testinstellingen. Dekra zorgt voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit in het leven van mensen op het gebied van technologie, mobiliteit en milieu.

Kema is een Nederlandse testinstelling. Het Kema Keur keurmerk staat voor de naleving van wettelijke testnormen in Europa.

Nemko is een testinstelling uit Noorwegen. Het Nemko-keurmerk staat voor de naleving van de wettelijke testnormen in Europa.

Fimko is een Finse testinstelling. Het Fimko-keurmerk staat voor de naleving van de wettelijke testnormen in Europa.

Naar boven