JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Mediola

Mediola gateway

Met de Mediola® AIO Gateway kun je je  woon- of kantooromgeving in een handomdraai veranderen in een centraal te bedienen Smart Home, zonder hinderlijke bekabeling,.

Je nieuwe Smart Home is compatibel met meer dan 350 radio- en infraroodcomponenten van toonaangevende fabrikanten. Met het kleine IP-apparaat als centrale unit wordt ervoor gezorgd dat apparaten die via infrarood te bedienen zijn comfortabel via smartphone/tablet kunnen worden bestuurd. Denk hierbij aan apparaten als televisies, hifi-sets, maar ook  een breed scala aan radiografische home-technologie voor licht, rolluiken, verwarming, etc., 

image_f0a2

Hoe werkt de Mediola

Mediola® is een comfortabel en flexibel controle- en automatiseringssysteem voor woningen of kantoren. Met de Mediola® controleer en bestuur je nagenoeg alles. Van TV, Hifi-systemen of multimediasystemen  tot sensoren of gebouwinstallaties. Mediola® werkt ook gemakkelijk onderweg dankzij de IQONTROL app. Deze is compatibel met de iPhone, iPad, Android en Windows Phone-apparaten.

Het systeem wordt echt slim door het gebruik van sensoren in combinatie met eenvoudige automatiseringsfuncties, zoals one-touch-scènes, tijd-, astro- en gebeurtenisbesturing, of de meldingsdienst.

Mediola® controleert uw radio en infrarood apparaten in het huis en kantoor

Dankzij Mediola® AIO GATEWAY zijn alle apparaten die meestal alleen met conventionele infrarood- en radio-externe voorwaarden kunnen worden gecontroleerd, in staat om met de app te verbinden.

De intelligente IP-converter ondersteunt alle infraroodapparaten en communiceert met meer dan 350 radiocomponenten.

De Mediola® AIO GATEWAY wordt eenvoudig aangesloten op de draadloze router en zet het ontvangen signaal van smartphones en tablet-IP-stuurcommando’s om in radio- en infraroodsignalen. Omgekeerd ontvangt de gateway statusberichten voor de visualisatie van de operationele status van de apparaten; ontvangt de sensor gebeurtenissen (bijvoorbeeld door bewegingsmelders en rookapparaten) en stuurt geautomatiseerde functies of berichten via de geïntegreerde meldingsservice op je mobiele apparaten terug. Met de Mediola® AIO GATEWAY kun je talloze draadloze componenten van verschillende fabrikanten bedienen. Dit geeft je het grote voordeel dat je kan kiezen voor de beste provider in draadloze componenten. Met de Mediola® ben je onafhankelijk van slechts één fabrikant waardoor je eenvoudig op budget blijft.

De Mediola® AIO GATEWAY heeft een leerfunctie die bijna op elk IR-apparaat kan worden geprogrammeerd.

Voorbeelden van compatibele radiosystemen:

FS20      Kopp free control           Gira       Conrad RSL         Home easy

image_97d
image_27b4

Dankzij Mediola ®-een breed scala aan compatibele draadloze apparaten en fabrikanten

Mediola® IQONTROL en Mediola® AIO GATEWAY vormen het fundament van je Mediola Smart Home Systeem. Voor een overzicht van alle compatibele systeemcomponenten en fabrikanten kun je de Mediola® online research tool gebruiken. Hier kun je een volledige lijst van alle IQONTROL en AIO GATEWAY-compatibele draadloze apparaten vinden.

In deze lijst kun je ook zien of de betreffende onderdelen worden ondersteund door de gratis app of dat ondersteuning beschikbaar is tegen een meerprijs in de aankoopfunctie van de app.

Mediola ® maakt software en apps – intuïtieve bediening, plezier!

De gratis Mediola® IQONTROL app werkt met vrijwel alle marktrelevante smartphones en tablets (Apple iOS, Android, Windows Phone 8) voor het beheren van je Smart Home systeem. De app is speciaal ontwikkeld voor consumenten, biedt eenvoudige installatie en is op een zeer intuïtieve manier te bedienen. Een PC is niet vereist.

De gratis basisversie wordt ondersteund door een groot aantal draadloze apparaten van verschillende fabrikanten (o.a. Gira, Jung en Berker) die door middel van premium in-app aankoopopties worden geboekt. Dit werkt ook zeer eenvoudig en biedt je bovendien veel uitbreidingsmogelijkheden in de toekomst.

image_7945
image_c961

De Mediola® app is up-to-date

De ontworpen gebruikersinterface van de Mediola® app heeft een moderne tegellook en past zich automatisch aan aan de schermresolutie van de gebruikte mobiele apparaten (smartphone of tablet).

Het aantal controle-eenheden dat kan worden gebruikt is onbeperkt. Nieuwe besturingselementen kunnen individueel, snel en gemakkelijk worden geplaatst!

Met Mediola® IQONTROL heb je altijd de controle over je huis, zelfs onderweg.

Bijpassende draadloze apparaten die compatibel zijn met Mediola® controle.

Home Matic assortiment

Home easy assortiment

RSL assortiment

Kopp free control