JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Polar Loop

Alle activiteiten tracken met de fitnesstracker!

Hoeveel heeft u vandaag bewogen? De Polar Loop registreert uw activiteiten gedurende de dag en toont de voordelen voor uw gezondheid. Actief leven was nog nooit zo eenvoudig.

Track uw activiteiten en bereik uw dagelijkse doel

Volg uw prestaties met de Polar Flow webservice

Polar Loop – de Fitness Tracker in detail


Activiteitstraining

Volg uw activiteit
Wat zet u vandaag in beweging? Neem de trap, surf over de golven. Spring over het hek, kies wat u in actie brengt. Polar Loop volgt alle keuzes die u overdag maakt en laat ook zien hoe goed ze voor u zijn. Hij waarschuwt ook als u te lang heeft stilgezeten.

Bereik uw dagelijkse doelstelling
Zie hoe elke kleine stap kan helpen. Kijk op uw armband of smartphone* om te zien hoeveel u nog mist van uw dagelijkse doelstelling om u goed te blijven voelen. De slimme Polar Loop geeft u tips om uw doel te bereiken.

Activiteitsadvies – Om uw pols, op internet, op uw smartphone*

Actief leven was nog nooit zo leuk en eenvoudig.
Met de Polar Flow webservice ziet u hoe al uw activiteiten en dagelijkse routines een wereld van verschil kunnen maken.

24/7 activiteitsmeting
De activiteitsmeting registreert continu, 24 uur per dag en 7 dagen per week, uw dagelijkse activiteit op verschillende intensiteitsniveaus. Hij houdt bij hoe lang u rust en zit en meet uw dagelijkse activiteiten op lage, normale en hoge intensiteiten. Hij meet ook dagelijks uw calorieverbruik en het aantal stappen.

Activity Guide
De Polar Loop laat zien hoe actief u overdag bent geweest. Hij vertelt ook hoeveel u moet doen om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging te bereiken. Aan de hand van praktische begeleiding als ‘wandel 50 minuten of jog 20 minuten’ kunt u kiezen hoe u uw doelstelling voor dagelijkse activiteit invult. Bereik uw doelstelling sneller met meer intense activiteiten of blijf actief in een gemiddeld tempo gedurende de hele dag.

Activity Benefit
Activity Benefit registreert al uw actieve keuzes gedurende de dag en laat zien hoe ze u helpen om gezond te blijven. Het beloont u wanneer u genoeg gedaan heeft en spoort u aan als er nog iets ontbreekt aan uw dagelijkse activiteitsdoel. Activity Benefit geeft u dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse feedback; want hoe meer u beweegt hoe groter de resultaten voor uw gezondheid zijn. Op uw smartphone* en op internet checkt u altijd en overal uw activiteiten.

Activiteitenzones
Polar Loop volgt uw dagelijkse activiteiten op vijf intensiteitsniveaus: rusten, zitten, lage, normale en hoge activiteit. Hij meet de verschillende activiteitenzones (laag, normaal en hoog) zodat u eerder uw doel bereikt naarmate de intensiteit groter is. In de armband van Polar Loop betekent ‘UP’ een lage intensiteit, ‘WALK’ betekent lage intensiteit en ‘JOG’ betekent hoge intensiteit. Op de Polar Flow webservice en app vindt u meer voorbeelden voor lage, normale en hoge intensiteit.

Smart Calories
De meest nauwkeurige caloriemeter op de markt meet het aantal verbruikte calorieën. De berekening is gebaseerd op uw persoonlijke gegevens: uw gewicht, leeftijd, geslacht en de intensiteit van uw fysieke activiteiten. Smart Calories is beschikbaar op hartslagmeters en activity trackers.

Stappen
Hij telt stappen die overdag gezet worden, waardoor het gemakkelijk wordt om het doel voor de dagelijkse activiteit te halen. De basisaanbeveling is om 10.000 stappen of meer per dag ten doel te stellen.

Stappen
Hij telt stappen die overdag gezet worden, waardoor het gemakkelijk wordt om het doel voor de dagelijkse activiteit te halen. De basisaanbeveling is om 10.000 stappen of meer per dag ten doel te stellen.

Inactiviteitswaarschuwing
De Polar Flow app op uw smartphone* waarschuwt u als u te lang stil zit.

Activity reports
Activiteitenrapporten slaan al uw dagelijkse activiteiten op, zodat u uw dagelijkse fysieke activiteiten en die op lange termijn gemakkelijk kunt analyseren. De totale actieve tijd toont u de cumulatieve tijd van uw lichaamsbeweging die goed is voor uw lichaam en gezondheid. Naast de vele details die u krijgt over uw fysieke activiteit en de resultaten daarvan voor uw gezondheid, kunt u ook de perioden van inactiviteit zien en de keren dat u te lang heeft stilgezeten.

Trainingsdagboek – de Polar Flow webservice

Polar Flow webservice

Het dagboek is beschikbaar op de Polar webservice. Als u de trainingsresultaten van uw trainingscomputer naar uw logboek verzendt, kunt u uw activiteit gemakkelijk evalueren en toekomstige trainingssessies plannen. U kunt kiezen of u uw trainingsgeschiedenis per maand of per week wilt weergeven, samen met een maand- of weekoverzicht

polar.com/flow

Technische kenmerken

 • Waterdicht voor zwemmen
 • Verstelbare armband
 • Tijdsaanduiding
 • Displayteksten in Engels
 • Gegevensoverdracht via speciale USB-kabel of via Bluetooth Smart naar de mobiele app Polar Flow
 • Geheugencapaciteit: 12 dagen activiteitengegevens
 • Oplaadbare batterij voor 5 dagen onafgebroken gebruik
 • Webservice compatibel met Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 of hoger en PC Windows XP, Windows 7, Windows 8 of hoger
 • *Mobiele app is compatibel met iOS 7 (iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch 5e generatie) of hoger

Omvang levering

 • Polar Loop Activity Tracker
 • USB-kabel
 • Tool kit

*Polar Flow App

 • Compatible met iPhone 4S +

Polar Loop toebehoren

H7 hartfrequentie-sensor

De H7 komt overeen met de H6 en laat zich bovendien met vele andere Polar-producten en compatibele fitnessapparaten combineren.

 • Gebruikt Bluetooth Smart-technologie
 • Overdracht hartfrequentie ECG-nauwkeurig op Bluetooth Smart-ready apparaten en compatible Polar Activity Tracker
 • Snelle en eenvoudige installatie op uw smartphone voor hartfrequentie-weergave

Naar de H7 hartfrequentie-sensor

Naar boven