JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header_afbeelding.png
3.jpg

Met een draadloze deurbel mis je geen belletje meer!

Een deurbel waarschuwt je als er iemand voor de deur staat, bijvoorbeeld met een pakketje van Conrad. Maar hoor jij de deurbel wel altijd of mis je hem wel eens als je bijvoorbeeld achter in de tuin bent? Met een draadloze deurbel los je dit euvel op, je hebt zo een mobiele ontvanger die je in en om het huis waarschuwt!

Voordelen:

green_plus.png

De ontvanger altijd dicht bij de hand

green_plus.png

Eenvoudig te installeren

Nadelen:

min.png

Afhankelijk van batterijen of stopcontact

bewerkbaar_innoman.png

 

1. Draadloze deurbellen

Als je graag in de tuin bent of als een Tekkie aan het knutselen bent in je hobbykamer op zolder, mis je soms wel dat er iemand voor de deur staat. Misschien is je gehoor niet meer helemaal je-van-het en mis je een belletje als je muziek luistert. Wat de reden ook is, met een draadloze deurbel los je dit euvel op.

Een draadloze deurbel-set bestaat uit een beldrukker en minimaal één ontvanger. De ontvanger is logischerwijs draadloos en kun je in en om het huis overal mee naar toe nemen. Deze werkt namelijk op batterijen of plug je simpelweg in een stopcontact. In de ontvanger zit de “bel”, door de ontvanger met je mee te nemen mis je dus nooit meer iemand die voor de deur staat. Ideaal als je op een zomerdag chillt in je tuinhuisje.

De prijs is, afhankelijk van het model, gelijk aan een bekabelde variant en om de installatie hoef je het ook niet te laten. De ontvanger en beldrukker zijn beide draadloos. Je voorziet ze van stroom middels batterijen. Sommige ontvangers hebben ook de mogelijkheid om ze rechtstreeks in een stopcontact te steken. De enige vorm van montage zit hem dus in het monteren van de beldrukker maar doordat deze niet kabel gebonden is heb je veel montage vrijheid.

Het draadloze bereik tussen zender en ontvanger loopt op tot maar liefst 500 meter en is hiermee ook erg geschikt in fabriekshallen. Zo kun je leveranciers snel te woord staan en mis je nooit meer een belangrijke zending. Het grote bereik gaat overigens niet ten koste van het geluid. Het geluidsniveau loopt op tot 97 dB (A) zodat je zelfs in de meest luide omgevingen de bel kunt horen.

01A.jpg

2. Extra ontvangers voor draadloze deurbellen

Nog een mooi bijkomstigheid van een draadloze deurbel is dat je deze kunt uitbreiden met een extra ontvanger. Ideaal in fabriekshallen maar ook in grote woningen. Zo kun je op elke verdieping of tuinhuis een extra ontvanger zetten om zo geen bezoek meer te missen.   

Best verkocht: