JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

DigiBirds - De nieuwste speelgoedrage

Digibirds is de nieuwste rage onder kinderen. Deze speelgoed vogels worden ook wel het huisdier van de toekomst genoemd. Deze vrolijke vogeltjes zijn al razend populair in de Verenigde Staten en is nu ook te koop in Nederland. Jongens en meisjes zullen eindeloos speelplezier beleven aan deze interactieve Digibirds. Deze vogeltjes zingen, tjilpen en bewegen!

Koop hier uw Digibird

Wat zijn Digibirds

Altijd al een huisdier willen hebben? Deze felgekleurde vogeltjes lijken net op echte vogels. Digibirds kunnen tjilpen, fluiten en zelf bewegen. Deze opvallend gekleurde vogeltjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren combinaties.

De interactie met dit opvallende vogeltje maakt het leuk voor jonge kinderen. Digibird wordt samen met een ringfluitje geleverd. Wanneer u op het fluitje blaast zal de Digibird reageren door verschillende liedjes te fluiten. De vogels kunnen tot wel 24 verschillende liedjes terug fluiten.

Extra leuk zijn de bewegingen die de Digibirds maken. De kopjes en snavels reageren op het ritme van de muziek die de vogel maakt.  

Meerdere Digibirds laten zingen

Een leuke functie is om verschillende Digibirds gezamenlijk te laten zingen. Door een ingebouwde sensor kunnen de Digibirds elkaar herkennen en samenwerken. De birds zijn eenvoudig met elkaar te koppelen door slechts een simpele schakelaar onder ieder vogeltje te schuiven voor een gezamenlijke modus. Enkele tonen zullen te horen zijn en de digitale vogels staan met elkaar in verbinding.

In deze gezamenlijke modus kunnen kinderen met de Digibirds communiceren door te blazen of te fluiten naar het koor van vogels. Een ware serenade van Digibirds zal te horen zijn. Een extra optie in deze modus is het gebruik van de Magic Tune app. Door deze smartphone app te gebruiken kunt u de Digibird-serenade designen en extra songs vrijgeven.

Digibird kopen? Vind hier uw Digibird

Accessoires voor de Digibirds

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor uw Digibird. Zet het vogeltje in een Digibird vogelkooi of in het Digibird Fun Play House. Of is uw collectie Digibirds al zo groot dat u met de Digibird-zeshoekstandaard een complete muur aan zingende vogeltjes kunt bouwen. Kortom, met de Digibirds van Silverlit zal ieder kind blij worden.

Naar boven