JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Automatisch uw huis schoon

Waarom zelf schoonmaken, als het ook eenvoudig en automatisch kan? Met de huidige technologieën heeft u de mogelijkheid uw tijd te besteden aan zaken die echt belangrijk zijn.

De trendartikelen op het gebied van robotstofzuigers worden steeds belangrijker en overtuigen steeds meer door hun innovatieve techniek. De kleine huishoudhulp reinigt betrouwbaar, grondig en kan bovendien eenvoudig geprogrammeerd worden om zo automatisch te beginnen.

Met behulp van sensoren en camera’s worden hindernissen, afgronden en obstakels herkend, zodat de robot probleemloos door de kamer kan bewegen. Ook verschillende ondergronden zijn geen probleem. De robot past zich aan elke ondergrond aan. Met de volautomatische "reload-functie" vindt de robot zelfstandig de weg naar het laadstation terug en start hij automatisch weer met schoonmaken zodra de accu weer opgeladen is.

LG Hom-Bot

Stofzuigrobot met afstandsbediening, intelligente ruimteherkenning, langere acculooptijd en 18 Watt zuigkracht

De VR 6170 LVM van LG is de ideale ondersteuning voor het stofzuigen van grote oppervlakken. De intelligente stofzuigrobot is uitgerust met 2 camera's voor de kamerherkenning, 3 ultrasone en 2 infrarode sensoren ter anti-stoot-controle. De drie voorgeprogrammeerde schoonmaakprogramma's gebruiken een HEPA-klasse 10-permanent filter. Het apparaat kan maximaal 75 minuten achter elkaar gebruikt worden, bij een zuigvermogen van 18 Watt en kan per afstandsbediening bestuurd worden. Het aanzienlijke prestatiespectrum van de robot wordt door de twee wiszwabber-opzetstukken nog uitgebreid.

Dual- camerasysteem

De LG Hom-Bot 2.0 berekent met een dual-camerasysteem zijn omgeving tot 50 keer per seconde, waardoor hij de optimale route voor het schoonmaken vindt. Bovenste camera: de camera op de bovenzijde registreert en bewaart 30 keer per seconde plekken en verzamelt, door permanente aanpassing van de gemaakte beelden, informatie over standplaats en omgeving. Onderste camera: een optische bewegingssensor detecteert het vloeroppervlak en levert daarbij informatie over de afgelegde weg.

Intelligent & snel stofzuigen dankzij het dual-camerasysteem

De LG Hom-Bot 2.0 onthoudt gebieden, welke hij reeds gezogen heeft en kan bovendien zigzag- bewegingen maken. Ook nadat het schoonmaakproces onderbroken wordt vindt de robot, dankzij de intelligente ruimteberekening, de weg terug naar zijn oorspronkelijk traject, zonder dat hij terug hoeft te gaan naar het startpunt.

Botsingen vermijden

Meerdere sensoren herkennen obstakels en voorwerpen en minimaliseren zo het botsrisico.

Trappenherkenning

3 IR-sensoren herkennen trappen en afstapjes en voorkomen op die manier dat de Hom-Bot 2.0 van treden of trappen kan vallen.

Krachtig accusysteem

De lithium-ion-polymeer-accu heeft een langere levensduur dan gewone NiMH- of NiCd- accu's en hoeft daarom minder vaak vervangen te worden. Bij een lage accucapaciteit gaat hij zich automatisch aan het laadstation opladen en hervat daarna het stofzuigen van het resterende oppervlak.

Laag geluidsniveau

Met 60 dB is de Hom-Bot 2.0 heel stil en geeft daardoor geen geluidsoverlast.

Automatische schoonmaakmodus

De zigzag-modus is vooral geschikt voor grote oppervlakken met veel vrije ruimte, bij een oppervlakte met veel obstakels stelt u de robot in zodat hij cel voor cel schoonmaakt.

Handmatige schoonmaakmodus

Laat de Hom-Bot 2.0 vanaf een centraal punt spiraalvormig met een radius van 1 m stofzuigen of bestuur de robot via de afstandsbediening zelf.

Gesproken informatie

Gesproken informatie levert direct de status op van de robot.

Tijdgestuurde schoonmaak

Met de tijdbesturing kunt u de robot 1-12 uur programmeren.

 

Slank design

Met zijn slanke design en slechts 90 mm hoogte kan de Hom-Bot 2.0 zonder problemen ook onder meubels stofzuigen.

Eenvoudig legen

Het stofreservoir is geïntegreerd aan de bovenzijde van de robot en kan uitgehaald worden zonder stofontwikkeling.

De nieuwe brede zuigmond kan ook grote stofpartikels en pluisjes eenvoudig opnemen.

Kies de verschillende programma's direct op het apparaat of via de afstandsbediening. De meegeleverde houder zorgt voor meer comfort.

Naar boven