JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

DJI Phantom

DJI Phantom maakt luchtopnames heel eenvoudig mogelijk

Met de Quadrocopter DJI Phantom kan iedereen sensationele luchtopnames maken. Met dit ongecompliceerde camera-draagsysteem leren actiecamera’s vliegen. Dankzij hoogwaardige, maar eenvoudig te bedienen besturingselektronica is de DJI Phantom ook prima geschikt voor piloten zonder ervaring met een modelvliegtuig. U kunt sporters bij het skiën, mountainbiken of surfen in vogelperspectief begeleiden en onvergetelijke beelden van architectuur en landschappen vasthouden. Zijn grote show maakt de DJI Phantom bovendien op party’s, wanneer u bijvoorbeeld op een tuinfeest hele mooie luchtopnames maakt.

DJI Phantom RTF Quadrocopter 

“Ready to fly” – klaar om te vliegen

De DJI Phantom is na het uitpakken kant-en-klaar gekalibreerd om te vliegen. Slechts het landingsgestel wordt met een paar schroeven op het frame bevestigd, eveneens de vier propellers op de motoren. U hoeft dus geen modelbouwer of hobbyist te zijn, om deze drone (die officeel een quadrocopter wordt genoemd)  te laten opstijgen.

Geïntegreerde stabilisering

Schitterende opnames uit de lucht

Ook onbedreven piloten kunnen met de DJI Phantom indrukwekkende foto’s en videofilms maken zonder storende bewegingen: het in de Quadrocopter standaard geïntegreerde Naza-M + GPS stabiliseringssysteem met GPS-positie houdt het camera-draagsysteem stabiel in de lucht. Door de hoogwaardige besturingselektronica met nauwkeurige positie- en bewegingssensoren kunnen ook ongeoefende piloten luchtopnames in indrukwekkende kwaliteit maken.

Twee vliegmodi

Voor video-opnames met onschatbare voordeel

Het Naza M-stabiliseringssysteem met GPS-ontvanger biedt twee vliegmodi, die via een schakelaar ingesteld kunnen worden: de “GPS-positiestabilisering” (GPS Attitude) en de “Positie- en hoogtestabilisering” (Attitude Control Mode). GPS Attitude gebruikt GPS-gegevens, om de Quadrocopter stabiel in een absolute positie en hoogte te houden. Op die manier kan het camera-draagsysteem zelfs bij wind de perspectieve voor de opname bijhouden. Voor dynamische beelden is de Attitude Control Mode optimaal: tijdens beweging houdt deze de vliegpositie van de quadrocopter stabiel, wat vooral bij sportopnames voor een mooie aanblik zorgt.

Intelligent Orientation Control (IOC)

Gemakkelijk te gebruiken voor ongeoefende piloten

Deze functie wordt door het Naza M-stabiliseringssysteem mogelijk gemaakt. Het voordeel voor piloten met weinig ervaring voor het besturen van modelvliegtuigen ligt bij de zogenaamde “relatieve vliegbesturing”. De Quadrocopter is onafhankelijk van zijn instelling gemakkelijk te sturen. Als de stuurknuppel bijvoorbeeld naar achteren wordt beweegt, gaat de quadrocopter gewoon terug in zijn uitgangspositie.

Normale vlucht

Course-Lock vlucht

Home-Lock vlucht

Failsafe en automatische landing

Bescherming tegen een crash bij de landing

Tot de voordelen van het Naza M-stabiliseringssysteem behoort een ingebouwde veiligheidsfunctie ter bescherming tegen een crash bij de landing. Deze wordt geactiveerd zodra de Quadrocopter geen signalen meer van de zender ontvangt. Valt de verbinding tussen de vlieger en de zender weg, omdat de reikwijdte overschreden werd, stabiliseert zich de DJI Phantom automatisch en gaat terug naar de uitgangspositie om daar te landen.

Herkenning van te lage spanning

De autopilot denkt mee

Als door het plezier aan het vliegen de piloot de tijd vergeet, beschermt de spanningsindicatie tegen een crash-landing. De Quadrocopter waarschuwt met een knippersignaal zodra de accuspanning onder het kritieke punt komt. Nu heeft de piloot nog voldoende tijd om de DJI Phantom handmatig veilig te landen. Als de eerste alarmmelding ignoreert wordt en de tweede drempelwaarde wordt bereikt, vliegt de Quadrocopter automatisch naar het startpunt om te landen.

Slimme techniek met comfort

Hoogwaardige uitrusting voor een snel begin

Het pakket met de DJI Phantom omvat alle onderdelen om direct met de Quadrocopter te vliegen. De levering omvat een 2,4 GHz afstandsbesturing, de vliegaccu, de oplader en een houder voor de actiecamera. Alleen voor de vliegaccu zijn nog vier AA batterijen nodig. Met de afstandsbesturing heeft de DJI Phantom een actieradius van ongeveer 300 meter. De lithium-polymeer-accu, welke op een 220-Volt-oplader aangesloten wordt, zorgt voor een vliegtijd tussen tien en vijftien minuten. Dankzij de krachtige motoren zijn deze DJI drones vlotjes onderweg. Horizontaal brengt de vlieger een snelheid van 10 m/s, verticaal tot 6 m/s. Voor het gemakkelijk herkennen waar de Quadrocopter momenteel vliegt, branden LED’s onder alle vier armen van de DJI Phantom.

Video- Galerij

Hier vindt u leuke voorbeelden en nuttige informatie voor het gebruik van de DJI Phantom Quadrocopter.

 

 

Naar boven