JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

De DJI Inspire 1 is de meest geavanceerde drone

De DJI Inspire 1 T600 is de nieuwste drone van quadrocopter fabrikant DJI. Deze nieuwe multicopter is specifiek ontworpen voor het maken van luchtopnames. Foto- en video-opnames maken vanuit de lucht in 4K-kwaliteit is geen enkel probleem voor de Inspire One. Kenmerkend voor deze nieuwe quadcopter is het H-frame en de 4 poten die automatisch omhoog gaan, zodra hij in de lucht is. Zo kan de 12 megapixelcamera 360 graden om zijn as draaien, zonder de landingspoten in beeld te hebben. Dit geeft de Inspire 1 rondom vrij zicht.

Bekijk hier de Inspire 1

DJI drones

De afgelopen jaren heeft het merk DJI zich ontwikkeld tot een professionele drone-fabrikant. Met het succes van de drones uit de DJI Phantom serie laat DJI zien, kwalitatief goede quadrocopters op de markt te brengen. Niet alleen voor particulieren maar ook voor de zakelijke markt biedt DJI passende multicopters.

Door de komst van de nieuwe Inspire 1 wordt het voor semi-professionele luchtfotografen en filmmakers nog aantrekkelijker een quadcopter aan te schaffen. De inzetbaarheid van de Inspire 1 is zeer breed en veelzijdig.. De Inspire One wordt ready-to-fly geleverd compleet met camera, gimbal, accu en afstandsbediening. Mede door zijn bedieningsgemak is de Inspire 1 klaar voor gebruik.

Inspire 1 T600

Kenmerkend voor de Inspire 1 T600 is het H-frame van deze quadrocopter. Dit frame zorgt ervoor dat de drone zo min mogelijk weerstand heeft tijdens het vliegen. Desondanks weegt de Inspire One inclusief accu 2935 gram en heeft hij een maximale snelheid van wel 22 meter per seconde. Dit komt neer op zo’n 80 km/h. Ook opvallend is de vlieghoogte van 4,5 kilometer.

De 12 megapixelcamera maakt het mogelijk video’s in 4K resolutie te schieten met maximaal 30 fps en in 1080p met 60 fps. De camera is voorzien van een 3-assige gimbal-ophanging, die dient ter stabilisatie van de camera. Door de poten die omhoog kunnen, kan de camera 360 graden vrij om zich heen kijken. De variant met 2 afstandsbedieningen maakt het mogelijk dat één persoon de Inspire 1 bedient en een ander de camera op afstand bedient. Dit maakt de Inspire 1 uitermate geschikt voor de zakelijk markt.

Koop hier de Inspire 1

Geavanceerd, ready-to-fly design

Stel u eens voor, de toekomst in uw handen. Krachtig ontwerp maar tegelijk licht van gewicht, flexibel en toch de stabiliteit die u nodig heeft. De Inspire 1 is DJI’s meest geavanceerde quadrocopter tot nu toe. De allernieuwste drone-technologie is verpakt in een simpel, ready-to-fly-systeem en zorgt ervoor dat u binnen enkele minuten van start kunt gaan.

Eenvoudig en zeer veilig vliegen

Zelfs als u nog nooit hebt gevlogen, is de Inspire 1 gemakkelijk en veilig, zelfs tijdens het opstijgen en landen. Met slechts één druk op de knop laat u de Inspire 1 opstijgen en transformeren, klaar om te beginnen met filmen. Met nog een druk op de knop transformeert u hem in de landingsmodus en landt de drone.

Wanneer er een GPS-signaal beschikbaar is, wordt de Home-Point (de locatie vanwaar u start) automatisch vernieuwd, zodat de Inspire 1 altijd weet waar u bent, zelfs als u zich verplaatst. Wanneer u hem vertelt terug te komen, of in geval van een noodsituatie, weet hij precies waar het veilig is te vliegen en te landen.
 

Hoge kwaliteit camera en stabilisatiesysteem

Krijg kristalheldere beelden met DJI’s meest geavanceerde camera tot nu toe. De gimbal stabiliseert de camera, het resultaat van DJI's jarenlange expertise in camerastabilisatie, waardoor u vloeiende en stabiele opnamen maakt tijdens elke vluchtconditie.

  • Video: 4K @ 24-30 fps, of 1080p @ 24-60fps
  • Foto's: 12 megapixels
  • Lens: 9 elementen in 9 groepen, inclusief een asferisch element
  • 1 / 2.3 inch CMOS sensor
  • 94⁰ groothoek FOV3-assige, 360⁰ roterende gimbal

Live HD beeld bekijken

Een real-time verbinding tussen de Inspire 1 camera en uw mobiele apparaat, zorgt voor een perfect beeld en u kunt direct meekijken met de camera. Zo ziet u wat de camera ziet om de ideale opnamen te maken in 720p HD kwaliteit.

Dit wordt mogelijk gemaakt door een geheel nieuwe versie van de DJI Lightbridge technologie die de videobeelden op een afstand van maximaal 2 km kan overbrengen.

Bekijk de Inspire 1

Bediening via twee afstandsbedieningen

Voor een nog grotere mate van precisie is het mogelijk gebruik te maken van een tweede afstandsbediening en te vliegen met twee personen. Bedien de Inspire 1 met 2 piloten tegelijk: één piloot bepaalt de vliegroute, de ander bedient de gimbal en camera.

Elke gebruiker kan zijn eigen scherm hebben om precies te zien wat er wordt opgenomen in real-time. Door samen te werken, bent u in staat complexere en artistiekere opnames te maken dan ooit tevoren.

Vlieg indoor en zonder GPS

Indoor vliegen is altijd al een test van vaardigheid geweest voor alle pilootniveaus. DJI's nieuwe Optical Flow technologie maakt gebruik van een speciaal ontworpen camera evenals geluidsgolven om eenvoudig binnen vliegen mogelijk te maken. Door deze technologie kan de Inspire zijn positie vasthouden, stoppen wanneer de controles worden losgelaten, en reageren op uw commando's, zelfs wanneer GPS niet beschikbaar is.

Intelligent power management systeem

Een volledig geïntegreerde accu voedt de Inspire 1 en beheert zichzelf.

Tijdens de vlucht, is de resterende batterijlading live te bekijken, zodat u weet hoe lang er nog gevlogen kan worden. Geavanceerde algoritmen berekenen de afstand tussen de afstandsbediening en de Inspire 1. Zo maakt de Inspire 1 het mogelijk de resterende vliegtijd aan te geven om terug te vliegen naar zijn startpunt.

De batterij bekijkt de spanning van elke cel, de totale levensduur, de algehele gezondheid en de batterijstatus. Dit alles houdt uw Inspire 1 nog jaren in de lucht.

Naar boven