JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Laat kinderen spelenderwijs kennis maken met de wereld van muziek

Conrad heeft verschillende instrumenten en accessoires in het assortiment. Waaronder muziekinstrumenten voor kinderen. Leuk als cadeau voor verjaardagen of voor de feestdagen. 

De meeste kinderen zijn gek op muziek en muziekinstrumenten. Muziek draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen en kan een grote rol spelen in de opvoeding. Muziek maken met jonge kinderen kan overal: thuis, in de auto, in de kinderopvang, op school.

Naar de muziekinstrumenten voor kinderen

Ieder kind heeft het vermogen en de aanleg om muziek te leren. Door muziek leren jonge kinderen hun emoties op een natuurlijke en evenwichtige manier uit te drukken en te communiceren met hun omgeving. Bovendien helpt muziek het kind motorische, sociale, cognitieve en zintuiglijke vaardigheden op te bouwen. 

De muzikale omgeving waarin een kind opgroeit, is essentieel voor zijn muzikale ontwikkeling. Zingen, spelen met beweging en dansen zijn allemaal vormen van communicatie tussen ouders en kinderen, die zowel de ontwikkeling van het muzikale vermogen als het aanleren van de moedertaal stimuleren. Recente onderzoeken hebben het bestaan van een overeenkomst aangetoond tussen de manier waarop kinderen leren praten en hoe ze muziek leren.

Naar de muziekinstrumenten voor kinderen

Begin nu samen met Conrad aan de ontwikkeling van de muzikale talenten van uw kind.

Naar boven