JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Werkplekbeveiliging

Veilig uw werkplek achterlaten

Bij sommige bedrijven is het verplicht maar ook voor persoonlijke doeleinden kan het een fijn idee geven: uw werkplek beveiligen wanneer u hem verlaat.
Vaak als u op kantoor werkzaam bent bevat uw computer gevoelige informatie die alleen geschikt is voor uw ogen. Als u bijvoorbeeld tijdens een pauze uw werkplek verlaat is het dan ook noodzakelijk om uit te loggen of uw computer te beveiligen middels een wachtwoord. Conrad komt echter met een oplossing die veel sneller en net zo doeltreffend is.

Beeldschermbeveiliging voor uw veiligheid

Screen keeper

De Screen Keeper is een klein apparaatje dat middels USB uw PC blokkeert en zodoende beveiligd. Het principe bestaat uit 2 onderdelen, een zender en een ontvanger. De ontvanger is een kleine Nano USB-stick die u in uw computer steekt. De zender is een kleine aan uw broek of shirt te bevestigen clip of een kaart in creditkaartformaat die in uw portemonnee past.Wanneer de zender buiten een zelf in te stellen bereik van de ontvanger komt vergrendelt uw PC zich door het beeldscherm te “locken”; zo kan niemand meer gebruik maken van uw PC. Het beeldscherm gaat automatisch weer aan wanneer de zender binnen het bereik van de ontvanger komt. Zelfs wanneer u in het bereik bent van de ontvanger kunt u met de zender het beeldscherm “locken” door hem simpelweg uit te schakelen, ideaal wanneer collega’s bij uw werkplek komen en u gevoelige data open heeft staan.

Chipdrive MyKey 2: altijd al uw wachtwoorden veilig bij de hand

Chipdrive MyKey

Vaak als u veel verschillende wachtwoorden gebruikt zijn deze lastig te onthouden. De wachtwoorden op uw computer of kladblokje bewaren is een onveilige bewaarmethode. Maar dankzij de Chipdrive MyKey 2 is het niet meer nodig om uw wachtwoorden te onthouden en heeft u al uw wachtwoorden veilig bij de hand. Dit handige apparaat onthoudt namelijk uw wachtwoorden en vult ze automatisch in wanneer dit nodig is! De Chipdrive is een USB-stick die met zijn eigen software al uw wachtwoorden bewaart op een klein kaartje en aanvult wanneer dit nodig is. Bijvoorbeeld: u wilt inloggen op Hotmail. De Chipdrive MyKey 2 onthoudt het wachtwoord en herkent de inlognaam, zodoende vult hij automatisch het wachtwoord aan en is het voor u niet nodig om deze zelf te onthouden. Om al u wachtwoorden te beveiligen is het wel noodzakelijk om de Chipdrive MyKey 2 te beveiligen met een wachtwoord, dit is dan ook het enige wachtwoord wat u zelf moet blijven onthouden.

Naar boven