JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Creër uw eigen cloud

Altijd en overal toegang tot uw foto’s, muziek, video’s en documenten.

Het geheugen van mobiele apparaten zoals tablets en mobiele telefoons is beperkt. Hoe mooi zou het zijn als u oude vakantiefoto’s kunt terugkijken of bepaalde nummer kunt afspelen, die niet op uw mobiele telefoon zijn opgeslagen. Eventueel kunt u zelfgemaakte foto’s en video’s als back-up opslaan wanneer u op vakantie bent. Apps voor Android en iOS zorgen voor een eenvoudige toegang via uw mobiele telefoon en tablet.

private-cloud_01

Multimedia in huis

Uw eigen cloud is gelijktijdig uw centrale mediaserver in uw thuisnetwerk. Geïntegreerde DLNA en i-Tunes servers verbinden uw apparaten door het hele huis met elkaar. Foto’s, muziek en video’s komen zo rechtstreeks op uw televisie.

private-cloud_02

Een voor alles - Het centrale archief

Alle gegevens blijven in uw huis. U bepaald zelf wie toegang heeft in het thuisnetwerk, maar ook in het wereldwijde internet. Mocht u data wissen, dan gebeurt dat thuis. U moet niemand vertrouwen. De centrale data-opslag (NAS) hoeft alleen aangesloten te worden op uw router (met netwerkkabel).

Creeër uw eigen cloud

De NAS behuizing beschikt over alle technologieën. Er ontbreken alleen nog harde schijven.

Precies op maat. Zoekt u een behuizing die op maat is, uitbreidbaar en ook nog eens prestatiegericht? Combineer het met de harde schijf capaciteit die u nodig heeft.

Afhankelijke van het benodigde geheugen zijn er modellen voor een of meerdere schijven.

private-cloud_04
private-cloud_05
private-cloud_06

Bijpassende harde schijven voor de NAS opslag zijn bijzonder energiezuinig en stil. Juist deze harde schijven zijn geschikt voor continu gebruik (24 uur 365 dagen).

Harde schijven voor NAS- Behuizing van WD

Harde schijven voor NAS-behuizing van Seagate

Voor het overdragen van data van de pc of notebook naar de cloud, u kunt grote hoeveelheden gegevens in een keer overzetten. Alle NAS-behuizingen hebben een Gigibit netwerkaansluiting die 10x zo snel is als een standaard netwerkkabel. Een Gigibit Switch biedt een hogere data overdracht in uw thuisnetwerk. Ook wanneer de router deze snelheid niet aankan.

Geschikte Gigabit Switch

private-cloud_08

Om HD-video’s te streamen, eenvoudig uw smart-TV met uw thuisnetwerk en daarmee uw eigen cloud verbinden..

Naar boven