JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}
header_afbeelding.png

USB – De connectie voor het moderne leven

USB: het is geen verkeerd geschreven afkorting voor het land dat bekend staat om hamburgers en Hollywood, maar één van de meest gebruikte stekkers ter wereld. Computers, smartphones, je multimedia, auto’s, noem het maar op... In nagenoeg elke technologie is USB te vinden. USB zorgt voor data-overdracht zodat je op je werk films kunt downloaden en thuis kunt bekijken. USB zorgt voor stroom als je partner de telefoon als navigatie gebruikt en nog steeds de weg niet kan vinden. USB is eigenlijk onmisbaar in het hedendaagse leven.

Als eerbetoon aan deze steunpilaar van onze technologische samenleving, een greep uit ons fantastische USB-assortiment:

  • USB 3.0 – Snel, sneller, snelst!
  • HDD-dockingstations – Connect je HDD met USB
  • Micro-USB – Sorry Apple-fans, niet voor jullie geschikt
  • USB-hubs – Omdat je nooit genoeg USB kunt hebben
  • USB-kabels -en adapters – Voor elk probleem een oplossing
bewerkbaar_innoman.png
5.jpg

Kabels en adapters – Voor elk probleem en oplossing

Om even terug te schakelen naar de basis: het begint allemaal met een adapter en een kabeltje.

Of het nu om een 1m-, 2m-, 10m- enz. kabel gaat. Voor elke afstand hebben wij een kabel.

Aansluitkabel, verlengkabel, USB-adapters, noem het maar op, wij hebben het voor je. Op zoek naar een specifieke adapter of USB-kabel? Wij hebben het!

USB 3.0 – De snelle standaard voor USB

In de jaren 90 maakten we kennis met USB 1 en USB 1.1. Met een maximale snelheid van 12 Mbit/s een snelgroeiende standaard rondom je PC. Toen in het jaar 2000 de wereld toch niet verging, vonden we het nodig USB 2.0 uit te vinden met een whopping snelheid tot 480 Mbit/s. Tot op de dag van vandaag wordt USB 2.0 nog steeds veel gebruikt ondanks dat zijn opvolger al sinds 2008 in omloop is.

USB 3.0 zag het licht eind 2008, is tot 10x sneller dan zijn voorganger en daarmee de standaard geworden. Ondersteunt jouw PC nog geen USB 3.0? Geen probleem, we hebben ook USB 3.0-controllerkaarten.

1.png
2.jpg

HDD dockingstations – HDD’s uitlezen via USB

Ben jij een modder, clocker, tweaker of gewoon een PC-gebruiker? Dan ben je vast wel een keer tegen het probleem van een volle of kapotte HDD aangelopen. Een kapotte HDD betekent niet altijd dat je al je films en bestanden kwijt bent! Zelfs als je besturingssysteem de geest geeft kun je vaak een HDD nog volledig uitlezen via - jaja daar is-ie weer - USB! Dit kan zelfs Plug & Play met een HDD dockingstation.

De naam zegt het al, een dockingstation voor je harde schijf. Je plugt een HDD eenvoudig in de dock en je PC ziet hem als een externe harde schijf. Ideaal om alles snel uit te lezen, te kopiëren of zelfs je oude HDD als nieuwe externe HDD te gebruiken.

Micro-USB – De poort voor je mobiele devices

Sorry Apple-fans: dit is niet voor jullie. We willen geen partij kiezen, maar het woordje USB komt niet voor in Lightning, dus vandaar de keuze voor Micro-USB. We vinden Apple’s Lightning zelfs goed! Als we de strijd tussen Apple en veelal Android’s micro-USB zouden moeten vergelijken met voetbal, zouden we de eeuwige strijd tussen Ajax en Feyenoord aanhalen. Goed… micro-USB dus, het heeft eigenlijk geen uitleg nodig.

Micro-USB is het meeste gebruikte USB-medium voor mobile devices en dagelijks aan het groeien in aantallen. Je kunt geen opladers of kabels genoeg hebben, dus check ons aanbod.

3.jpg
4.jpg

USB-hubs – Meer is beter

Je externe HDD, kaartlezer, USB-stick, printer… Alles wordt aangesloten op USB en je mist altijd een poort als jij net dat ene ding wilt aansluiten. Daarom zeggen wij, meer is beter!

Gun jezelf meer USB-ingangen (poorten) met een USB-hub.

Een industriële-ready metalen USB-hub, USB-hubs met wandmontage voor een nette werkplek of een per poort schakelbare USB-hub. De keuze is reuze.

Top producten: