JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

C-Control

Met C-Control biedt Conrad een uitgebreide ontwikkelomgeving waarmee u elke toepassing aan kunt sturen. C-Control biedt namelijk diverse programmeerbare besturingssystemen met veel optionele accessoires, waardoor er voor elke toepassing wel een geschikt microcontroller-systeem is.

Voordelen ten opzichte van andere systemen zijn dat C-Control uitermate flexibel is, geschikt voor uitbreiding en bovenal voordelig is. Daarnaast is ook het programmeren eenvoudig, doordat dit gedaan wordt in BASIC.

Het assortiment van C-Control is onder te verdelen in vier systemen:

image

C-Control I

Met het C-Control I systeem wordt het voor iedereen mogelijk om microcontrollers te programmeren. Het programmeren van een microcontroller is vaak gecompliceerd en maakt omvangrijke specialistische kennis en dure ontwikkelingstools noodzakelijk. Bij C-Control is dit niet het geval, omdat deze te programmeren is met de gemakkelijk aan te leren programmeertaal BASIC.

image

C-Control I 2.0

De C-Control II is de nieuwe generatie van de C-Control en gebaseerd op de C-Control I. Hierdoor is hij ook compatibel met eerdere versies. De C-Control II bevat een doorontwikkelde microprocessor, die tot 18.000 instructies per seconde uit kan voeren. Daarmee is hij meer dan 25 maal sneller dan de eerste generatie.

image

C-Control II

C-Control II biedt u de mogelijkheid om analoge meetwaarden en schakelaarstanden te registeren, om aan de hand van deze ingangsvoorwaarden schakelsignalen tegenereren, bijv. voor relais of servomotoren. De C-Control II kan gebruikt worden in combinatie met een DCF77 antenne. Hierdoor ontvangt de C-Control II de tijd, waarmee hij nauwkeurige schakelklokfuncties uit kan voeren. Verschillende hardware-interfaces en bus-systemen maken het mogelijk om C-Control te koppelen aan sensoren, schakelaars en andere besturingssystemen.

image

C-Control Pro

C-Control Pro is een nieuwe generatie C-Control, die op grond van de mogelijkheden in het bijzonder geschikt is voor toepassingen op het gebied van de professionele meet-, besturings- en regeltechniek (MSR).

Toebehoren

Voor de verschillende C-Control systemen zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Hiermee haalt u nog meer uit uw microcontroller-systeem.

Naar ons assortiment C-Control accessoires

Meer informatie over C-Control