JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Koelboxen

image_3

De zomervakantie komt er weer aan en de eerste inkopen worden alweer gedaan.

Eén van de belangrijkste en meest gewilde artikelen zijn koelboxen. Zodra de campingwinkels open gaan, zijn ze niet meer aan te slepen. Wie wil er nou geen koele drankjes of verse etenswaren op een rit van 12 uur of zelfs langer? En eenmaal aangekomen op uw bestemming is er, na het opzetten van de tent, niets fijner dan een lekker koel biertje.

Bekijk het volledige assortiment Koelboxen


Type koelboxen

Koelboxen zijn er in vele varianten. We lichten er een aantal uit. De klassieke koelbox heeft geen aansluiting. Een paar koelelementen houden uw levensmiddelen koel en vers. Tegenwoordig is dat anders. Er zijn koelboxen met een 12 V/24 V aansluiting, ideaal voor in de auto, en sommige hebben zelfs nog een 230 V aansluiting.

Heeft uw koelbox geen 230 V aansluiting? Geen probleem! Er zijn omvormers op de markt met aan de ene kant een gewone netvoedingsaansluiting en aan de andere kant een 12 V/24 V aansluiting. Ideaal voor op vakantie. Uw drankjes blijven onderweg koel en eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming sluit u uw koelbox aan op het netstroom en geniet u de gehele vakantie van gekoelde drankjes en etenswaren.

Alleen is een koelbox lastig mee te nemen op een lange wandeling. Een rugtas met zilverfolie aan de binnenzijde kan een oplossing zijn. Echter, uw drankjes blijven uiteindelijk niet lang koel omdat het drinken zelf de enige koelbron is. Maar wat dacht u van een rugtas die fungeert als een koelbox? Met een volwaardige 12 V aansluiting koelt u de tas vóór u gaat wandelen. Op deze manier is de tas zelf de koelbox, of in dit geval de koelrugtas, en blijft uw drinken veel langer koel.

Bekijk het volledige assortiment Koelboxen

image_0

Thermo-elektrische koelbox

Naast verschillende aansluitingen zijn er ook nog verschillen in koelsystemen. De meest voorkomende zijn de thermo-elektrische koelboxen. Met een koelcapaciteit tot 30 ºC onder omgevingstemperatuur en de mogelijkheid om ook te verwarmen zijn deze lichtgewicht koelboxen uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld kampeervakanties.

image_1

Compressor koelbox

Wilt u meer koelvermogen of vindt u de thermo-elektrische koelboxen te klein, kies dan voor een compressor koelbox. Met een koelcapaciteit tussen de +10 °C tot -18 °C doen deze krachtpatsers niet onder voor huishoudkoelkasten. Het enige verschil is dat deze koelboxen een stuk mobieler zijn en daardoor ideaal voor in de auto, vrachtwagen en zelfs vakantiehuisjes.

Absorptie koelbox

Reist u graag naar afgelegen plekken waar in de verste verte geen stroom te bekennen is of wilt u gewoon niet afhankelijk zijn van een stroombron? Dan zijn absorptie koelboxen de uitkomst, ze beschikken naast een 12 V/230 V aansluiting over de mogelijkheid om de inhoud met gas te koelen. Bovendien zijn deze koelboxen volledig geluidloos, en dat met een koelcapaciteit tot 30 ºC onder omgevingstemperatuur.

Bekijk het volledige assortiment Koelboxen


Omvormer voor het stroomnet

Hebt u uw vakantiebestemming bereikt, dan is het beter om uw koelbox op het stroomnet aan te sluiten. Hoewel sommige koelboxen ook een 220 V aansluiting hebben, zijn de meeste alleen uitgerust met een 12 V aansluiting. Daarom is het handig een omvormer aan te schaffen, zodat de koelbox op het stroomnet kan en niet de accu van uw auto of caravan leeg trekt.

Weaco omvormer

Voorkom een lege auto-accu

Zolang u rijdt, wordt de accu van uw auto opgeladen door de dynamo van de auto. Maar zodra u bent aangekomen op uw vakantiebestemming stopt het laden van de accu en loopt deze langzaam leeg door bijvoorbeeld de aangesloten koelbox. In dat geval ontstaat het probleem dat u straks de auto niet meer kunt starten. Of u zet de koelbox uit waardoor alles wat erin zit uiteindelijk bederft. Voorkom dit met een solar accubescherming.

Naar ons assortiment Accu beveiliging

Deze apparaten zijn gemakkelijk aan te sluiten op de sigarettenaansluiting in uw auto of via accuklemmen rechtstreeks op de accu. Via de zon wordt uw accu dan gratis bijgeladen en is direct weer klaar voor gebruik. Deze solar accubeschermers zijn er in verschillende formaten met elk een eigen stroomcapaciteit, afhankelijk van wat uw accu nodig heeft.

Een kleine greep uit ons assortiment koelboxen:

{{#if options.showAdditonalSales }}
{{#if user.profile.0.profileInfo.b2B}} *excl. BTW, excl. verzendkosten {{else}} *incl. BTW, excl. verzendkosten {{/if}}
{{/if}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{#if user.profile.0.profileInfo.b2B}} *excl. BTW, excl. verzendkosten {{else}} *incl. BTW, excl. verzendkosten {{/if}}
{{/if}}
{{#if options.showAdditonalSales }}
{{#if user.profile.0.profileInfo.b2B}} *excl. BTW, excl. verzendkosten {{else}} *incl. BTW, excl. verzendkosten {{/if}}
{{/if}}