JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

IDEC

IDEC

Het is een bijzondere en speciale tak in de technische wereld: signaaltechniek. Signalisatietoestellen komen overal voor: van sirenes op politiewagens tot waarschuwingssystemen in huis. Ook voor dit soort apparaten en bijbehorende accessoires kun je terecht op Conrad.nl. We bieden een groot assortiment aan signaalapparaten en signalerings-accessoires.

Wat is signaaltechniek?

Signalen zijn overal. Ze dienen ter waarschuwing, ter bescherming én als begeleiding in het dagelijkse leven anno 2015. Daarmee roepen ze op tot handelen óf functioneren ze als noodklok wanneer de situatie hier noodgedwongen om vraagt. Het mooie van dit soort signalen is dat ze vrijwel overal ter wereld worden begrepen: denk maar eens aan een verkeerslicht. Wie weet niet dat je voor rood licht moet stoppen?

Signalen in de industrie

In de technische en elektronische wereld komen eveneens veel signalen voor. Signaaltechniek heeft daardoor een brede toepassing, variërend en elektrische signaalhoorns tot verschillende trillingsgenerators en luidsprekers. Signaleringsproducten én hun bijbehorende accessoires behoren daarom tot het ruime aanbod van Conrad.

Wat is IDEC?

IDEC is een merk dat zich specialiseert in producten zoals hierboven vermeld. Ze ontwikkelen veel verschillende soorten apparaten die zijn onder te verdelen in twee categorieën, te weten de volgende:

Optische signaalapparaten

De collectie optische signaalapparaten bestaat voornamelijk uit signaallampen in diverse kleuren en van verschillende veiligheidstypes. Ze beschikken allen over hun eigen voordelen, variërend van zeer goed zichtbaar tot uiterst bruikbaar in de opbouwmontage.

Signalering-accessoires

IDEC produceert zoals gezegd ook diverse signalering-accessoires, behorend aan de apparaten. Voorbeelden zijn basismodules voor vloermontages en schroevensets voor drie of vijf verschillende signaalelementen.

Alle producten hebben hun eigen voordelen, toepassingen en formaten. Welk soort jij nodig hebt hangt compleet af van waar je op dat moment mee bezig bent. Kijk op Conrad.nl en vind wat je nodig hebt!

Wat mag ik verwachten van Conrad.nl?

Conrad.nl is dé place-to-be voor alle technische en elektronische apparaten. De webwinkel beschikt over een groot assortiment met allerlei producten voor op kantoor, in de woning, in de auto, enzovoort. Het aanbod bestaat uit 400,000 producten. Kijk niet verder dan Conrad.nl wanneer je zoekt naar producten en componenten van elektronische en technische aard.
 

Naar boven