JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Huidbescherming

Huidbescherming | De benodigde verzorging die je huid nodig heeft

De hygiëne en verzorging van de huid is van groter belang dan de meeste mensen denken. Onze handen raken per dag in aanraking met vele verschillende voorwerpen. Deze objecten kunnen eerder op die dag zijn aangeraakt door tientallen of misschien zelfs honderden andere mensen. Dit zorgt al gauw voor een zeer grote verspreiding van virussen en bacteriën, die zich uitzaaien via onze eigen handen. Hiermee raken we dan onbewust ons gezicht aan. Op deze wijze kunnen de bacteriën zich oraal in ons verplaatsen. Hierdoor kunnen we last krijgen van de bacteriën in onze maag, met als gevolg dat we ernstig ziek worden. Om dit proces te voorkomen, zou je eens een kijkje moeten nemen in ons assortiment met huidbescherming.

Kwalitatief hygiënische bescherming en verzorging van je huid

De producten voor de huidbescherming van Conrad bieden de mogelijkheid om op huidvriendelijke wijze, ervoor te zorgen dat je huid de protectie krijgt die het nodig heeft. De variatie aan artikelen, zorgen ervoor dat je het juiste middel vindt, dat nodig is in jouw situatie. Er is keuze uit verschillende soorten van huidbescherming:

De bovenstaande producten brengen de hoogste kwaliteit aan bescherming van je huid en worden door Conrad aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.

Diverse verzorgingsdoekjes

De verzorgingsdoekjes zijn zeer praktisch in gebruik. Omwille van het feit dat ze gemakkelijk onderweg mee kunnen worden genomen. Bij het reizen kunnen de doekjes ook van toepassing komen, aangezien de sprays en glazen flesjes bij de douane worden ingenomen. Niet alleen zijn de doekjes handig bij het schoon houden van je handen, maar ook kan het worden gebruikt voor andere doeleinden. Na het uitgaan een vlekje zien op je gloednieuwe schoenen? Dit kan zo worden opgelost door er een verzorgingsdoek overheen te wrijven.

De huidbescherming- dispensersystemen

De dispensersystemen zijn efficiënt om te gebruiken in toiletten of in doucheruimtes. De dispensers zijn gemakkelijk te onderhouden en te vullen met zeep en shampoo producten. Dit geeft dan ook de mogelijkheid om het systeem te gebruiken in doucheruimtes, zodat er tijdens het douchen eenvoudig zeep vanuit de behuizing is te halen.

Huidreiniging

Uit deze collectie is een verscheidenheid aan wat professionelere vormen van huidbescherming te vinden. Conrad biedt hier producten aan, die voor protectie zorgen bij aanraking van vuil zoals; olie, vet, grafiet, metaalstof of lijm. Deze soorten vuil kunnen op de werkvloer in aanraking zijn gekomen met de huid. De verschillende handreinigers zijn in staat om hardnekkig vuil van je huid te verwijderen, maar daarbij toch zacht voor de huid te zijn.
 

Naar boven