JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Houtboren

De beste houtboren bestel je bij Conrad

Ben je regelmatig aan het klussen in en rondom huis of ben je werkzaam als professionele klusjesman? Dan heb je regelmatig houtboren nodig om jouw klusjes goed uit te kunnen voeren en je projecten goed af te kunnen ronden. Daarom heeft Conrad diverse kwalitatief hoogwaardige boren in het aanbod. De diverse boren die je bij ons kunt kopen, zijn de volgende:

Meer over deze boren, lees je in onderstaande tekst.

Bekistingsboren

Bekistingsboren zijn extra lange boren met een schacht met een kleinere diameter dan de boor zelf. Heb je een bekistingsboor nodig om thuis of op je werk te kunnen klussen? Dan bestel je deze boor gemakkelijk online bij Conrad. Wij hebben ruim honderd bekistingsboren in ons aanbod, dus iedereen die op zoek is naar een goede bekistingsboor kan in onze webwinkel slagen.

Speedboren

Als je snel en nauwkeurig één of meerdere gaten moet boren in hardhout, kun je hier een speedboor voor gebruiken. Conrad heeft ruin honderdvijftig speedboren in het aanbod, dus iedere klusser die regelmatig gaten moet boren in hardhout kan in onze webwinkel terecht om de beste speedboren te kopen.

Hout-spiraalboren

De hout-spiraalboor wordt ook wel de standaard houtboor genoemd. De meeste mensen die slechts een klein assortiment aan boren in huis hebben, hebben in ieder geval een hout-spiraalboor. Heb jij nog geen hout-spiraalboor in huis en wil je deze graag bestellen? Bekijk dan de ruim honderdvijftig hout-spiraalboren van Conrad en laat jouw aankoop gemakkelijk thuis bezorgen.

Scharniergatboren

Zoals de naam scharniergatboor het al verklapt, worden deze houtboren gebruikt voor het boren van gaten om hier een scharnier aan te bevestigen. In het aanbod boren van Conrad vind je ruim honderd verschillende scharnierboren, die je stuk voor stuk kunt gebruiken voor het nauwkeurig boren van gaten in hout, om hier scharnieren aan te bevestigen.

Wormboren

Tot slot zijn er nog onze wormboren. Van deze veelgebruikte boor hebben we tweehonderd producten in ons aanbod, die allemaal van elkaar verschillen op het gebied van uitvoering, toepassing en prijs. Door diverse producten in diverse prijscategorieën aan te bieden, proberen wij het voor iedereen mogelijk te maken om de beste wormboor te bestellen. Want of je nu een groot budget hebt of minder te besteden hebt bij het kopen van de beste houtboor: iedereen moet gebruik kunnen maken van de beste gereedschappen.
 

Naar boven