JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Gevarenmelders

Zorg voor een veilige woning: kies de beste gevaarmelders

Hoewel je er misschien niet altijd rekening mee houdt, zijn er verschillende gevaren die altijd op de loer liggen. Dit is niet alleen het geval op straat, maar zeker ook in je eigen woning. Zo zijn er diverse ongelukken die kunnen gebeuren in jouw woning, waarbij je gezin en jijzelf in gevaar gebracht kunnen worden. Om te voorkomen dat dit gebeurt en van jouw woning een veilige leefomgeving te maken, is het dan ook erg belangrijk om de juiste gevaarmelders aan te schaffen.

Dit zijn producten die je in huis plaatst, om jou tijdig te waarschuwen van een specifiek soort gevaar in je woning. Is er bijvoorbeeld brand, dan waarschuwt een gevaarmelder je voor de gevaren van deze brand door een luid alarm af te laten gaan. Op deze manier word je niet plotseling opgeschrikt door gevaar, maar ben je er snel bij als er iets aan de hand is.

Meer dan alleen brandmelders en rookmelders

Conrad verkoopt diverse melders voor gevaar, die je kunt aanschaffen om van jouw woning een veilige leefomgeving te maken. En hoewel velen bij melders alleen denken aan brandmelders en rookmelders, zijn er ook andere gevaren waar je mee te maken kunt krijgen in je woning en waar je dus een gevaarmelder voor aan moet schaffen. Meer over deze gevaren en de melders die je moet aanschaffen om eraan te ontsnappen, lees je in onderstaande tekst.

De gevaarmelders van Conrad

Omdat je in huis met meer gevaren te maken kunt krijgen dan alleen brand, verkoopt Conrad diverse melders voor uiteenlopende gevaren. Zo kun je bij Conrad terecht voor de volgende producten:

  • Koolmonoxidemelders: waarschuwen je bij het vrijkomen van koolmonoxide
  • Rookmelders en brandmelders: waarschuwen je bij brand en/of rook
  • Stroomuitvalmelders: waarschuwen je als de stroom is uitgevallen
  • Watermelders: waarschuwen je als er sprake is van een lekkage of waterschade
  • Gasmelders: waarschuwen je bij het vrijkomen van gas (bijvoorbeeld als je het
    gasfornuis aan hebt laten staan)

Je koopt bij Conrad dus meer dan alleen de standaard rookmelders en brandmelders, maar schaft bij onze webshop een heel arsenaal aan belangrijke melders aan. Op deze manier voorkom je niet alleen dat je gezin en jij slachtoffer worden van een brand, maar ook dat je gezin en jij slachtoffer worden van bijvoorbeeld koolmonoxide.

Naar boven