JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Gasmeetapparatuur

Met gasmeetapparatuur meet je de hoeveelheid gas in een ruimte

Wil jij weten hoe groot de aanwezige hoeveelheid gas in een bepaalde ruimte is? Dan moet je gebruik maken van up-to-date meetapparatuur voor het meten van deze soms gevaarlijke hoeveelheden gas. Gelukkig heeft Conrad.nl een breed assortiment aan meetapparatuur speciaal voor gas. Hiermee valt eenvoudig af te lezen hoeveel gas er aanwezig is en voorkom je in iedere situatie dat je voor vervelende verrassingen komt te staan.

Gas meten - waarom?

Schadelijke gassen kunnen op allerlei manieren voorkomen in een ruimte waar jij je ook bevindt. Waar dit vandaan komt, is onduidelijk. De aanwezigheid van een bepaald gas geeft onder andere dáárover duidelijkheid. Zodoende is het meten van gas érg belangrijk. En met de juiste meetapparatuur wordt dit je erg gemakkelijk gemaakt.

Waar moet ik aan denken tijdens het gas meten?

Het meten van gas is de laatste jaren eenvoudiger geworden dan ooit. Dit komt door de toenemende markt voor meetapparatuur. Desondanks is het niet vanzelfsprekend dat de aanschaf van zo'n apparaat ook zorgt voor verbetering. Sterker nog - véél mensen maken fouten in het bepalen van de meetlocatie of interpreteren de resultaten helemaal verkeerd. Op die manier worden er misschien wel uiterst belangrijke zaken genegeerd of verkeerd begrepen. Het meten van gas en daarmee het bedienen van de correcte gasmeetapparatuur is iets waar je vóór de aanschaf ván de meter over na moet denken.

Welke meetapparatuur heeft Conrad mij te bieden?

Conrad beschikt over meerdere soorten meters die voor diverse situaties oplossingen bieden. We onderscheiden de volgende typen meetapparatuur:

De laatste drie namen verraden reeds waarvoor deze producten staan: ze meten respectievelijk de druk, de hoeveelheid gas en de zuurstof in een bepaalde ruimte. De anemometer wordt voor iets heel anders gebruikt, namelijk voor het meten van de windsnelheid.

Welke soorten passen bij mij?

Of je nu gas, wind, zuurstof of druk wilt meten: bij Conrad ben je aan het juiste adres voor kwalitatief hoogstaande meetapparatuur. Wélk type je nodig hebt is afhankelijk van wat je er mee wilt doen. Zo hebben onze meetapparaten voor gas allemaal andere voordelen. Product A kan gebruikt worden voor aardgas en propaangas en is ideaal voor kachels, gasopslagtanks en campinggas. Product B daarentegen meet de hoeveelheid CO2 en beschikt over een externe slangadapter. De opties zijn eindeloos. Kijk op www.Conrad.nl en bepaal zelf wélk product past bij wat jij ermee wilt doen.

Naar boven