JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Fietswerkplaats en onderhoud

Fietswerkplaats en onderhoud bij Conrad

Producten voor fietswerkplaats en onderhoud van de fiets.

Heb je een fietswerkplaats waar je fietsen repareert tegen betaling, of vind je het leuk om als hobby fietsen te repareren in je eigen garage? Dan heb je professionele producten voor fietsreparatie en -onderhoud nodig. Door de juiste producten voor fietsreparatie en het onderhouden van fietsen aan te schaffen, is het namelijk veel gemakkelijker om de fietsen van jouw klanten of je eigen fiets op de juiste manier te repareren en te onderhouden. Je vindt jouw noodzakelijke producten voor fietsreparatie en onderhoud in het grote aanbod van Conrad.

Het fietsgereedschap van Conrad

Ten eerste vind je in het aanbod van Conrad al het noodzakelijke fietsgereedschap voor jouw fietswerkplaats en onderhoud van fietsen. Zo kun je bij Conrad terecht voor complete gereedschap sets, maar ook voor specifieke gereedschap tools om de fietsen van je klanten of je eigen fiets op de juiste manier te repareren en te onderhouden. Enkele producten in het aanbod fietsgereedschap van Conrad, zijn de volgende:

  • Kettingreinigers
  • Ventielsets
  • Gereedschap sets voor complete reparaties
  • Pedaalsleutels
  • Fietsbanden plaksets
  • Bandenlichters

Kortom, of je nu als professionele reparateur werkt of alleen je eigen fiets hoeft te repareren en hier de juiste gereedschappen voor nodig hebt: je vindt jouw kwalitatief hoogwaardige fietsgereedschappen bij Conrad.

De fietswandhouders van Conrad

Om een fiets op de juiste manier te repareren, is het belangrijk om de fiets zo neer te zetten dat je goed bij de te repareren onderdelen kunt. Als je een band moet plakken kun je dit gemakkelijk doen door de fiets ondersteboven neer te zetten, maar als je meer ingewikkelde reparaties uit moet voeren is dit vaak niet meer voldoende. Daarom verkoopt Conrad niet alleen diverse gereedschappen voor fietsreparatie en onderhoud, maar kun je in onze webshop ook diverse fietswandhouders vinden. Deze fietswandhouders maken het mogelijk om ieder defect onderdeel van je fiets gemakkelijk te maken, zonder dat je moeite hebt om de juiste onderdelen te bereiken.

Naar boven