JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.

FET's

Componenten bij Conrad – Kwaliteit voor een goede prijs

Ben je een ambitieuze knutselaar die ook niet bang is voor wat elektronica? Of ben je als professional steeds weer aangewezen op componenten waarop je echt kunt vertrouwen? De professionals van Conrad weten alles over elektronica – actieve of passieve componenten, bouwgroepen of losse onderdelen, bij Conrad heb je een ruime keuze tegen een goede prijs.

Actieve componenten

Actieve componenten versterken een stroom of spanning. In de uitgebreide electronicawebshop van Conrad staan diodes, transistoren, IC's, gelijkrichters, spanningsregelaars. Alle actieve componenten die je nodig heeft om uw nieuwste project aan te pakken, zijn bij Conrad eenvoudig te bestellen.

Passieve componenten

Wie A zegt, moet ook B zeggen. Daarom mogen de passieve componenten bij Conrad niet ontbreken: daarom vind je bij ons ook weerstanden, condensatoren, spoelen en trimmers. De definitie van passieve componenten is redelijk simpel: Alle componenten die niet actief zijn, zijn passieve componenten.

Behuizingen, kabels, steekverbindingen, opto-elektronica

Alles wat er verder nog nodig is, vindt je vanzelfsprekend in ons assortiment. We zijn niet zomaar een webshop. Met onze ruim 400.000 producten zijn we de compleetste elektronicawebshop.

Bouwpakketten en modules

Waarom het wiel opnieuw uitvinden wanneer er kant-en-klare bouwpakketten bestaan? Radiotechniek, meettechniek, geluids- of lichteffecten, bij Conrad vind je bouwpakketten voor de meest uiteenlopende toepassingen - kijk rustig rond in onze webshop!

Reusachtig voordeel bij elektronicashop Conrad.nl: als echte professionals hebben wij niet alleen componenten, maar vrijwel alles altijd in voorraad. Uiteindelijk zal de uitvinder het weten te waarderen wanneer hij na een plotselinge ingeving zo snel mogelijk aan het werk kan!