JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Externe harde schijven

Externe harde schijven

Externe harde schijven zijn ideaal voor het bewaren van al je belangrijke gegevens. Niet alleen kun je al je foto's, video's, documenten en andere bestanden altijd met je meenemen, ook voor de veiligheid van je back-ups zijn deze apparaten perfect geschikt. Als je een back-up hebt gemaakt op een externe harde schijf, dan kun je deze bewaren op een andere fysieke plek dan je computer. Mocht er dan ooit iets met je computer gebeuren, dan weet je in ieder geval zeker dat je bestanden veilig zijn. Op Conrad.nl vind je een grote hoeveelheid externe harde schijven en toebehoren.

Verschillende soorten externe harde schijven

Op het gebied van externe harde schijven is er een aantal variaties. Bij Conrad.nl kun je de volgende soorten en toebehoren terugvinden:

  • Externe harde schijven 2,5 inch
  • Externe harde schijven 3,5 inch
  • Externe SSD harde schijven 2,5 inch
  • Wifi harde schijven
  • NAS-servers
  • Tassen voor externe harde schijven

Opslaan en meenemen

Je hebt de standaard externe harde schijf, die je met een usb-kabeltje aan je computer vastmaakt en weer loskoppelt als je er klaar mee bent. Zo kan je makkelijk bestanden die je mee wilt nemen op je harde schijf zetten en ergens anders weer gebruiken. Deze harde schijven zijn te koop in verschillende groottes, die tot wel 2 TB aan data kunnen opslaan.

Op Conrad.nl vind je ook speciale Wifi harde schijven. Deze kan je, zonder dat er een kabel nodig is, benaderen en bestanden bekijken, erop zetten of afhalen. Dit kan niet alleen met een desktop computer of laptop, maar ook met bijvoorbeeld een tablet of smartphone.

Bestanden delen met anderen

Met behulp van een NAS-server is het voor meerdere mensen tegelijk mogelijk om je bestanden te gebruiken. Een NAS is ook een externe harde schijf, die fungeert als centrale opslag voor een netwerk. Iedereen binnen je netwerk kan dan bij de harde schijf om bijvoorbeeld films te kijken of muziek af te spelen.
 

Solide schijven

Conrad.nl verkoopt ook de zogeheten SSD-schijven. SSD staat voor Solid State Drive. Deze schijven werken met flash-opslaggeheugen. Het grote voordeel hiervan is dat de schijven sneller werken en minder snel last hebben van slijtage.

Je harde schijf veilig vervoeren

Als je vaak op stap gaat met je harde schijf, is het verstandig om er een speciale opberghoes voor te kopen. Conrad.nl verkoopt hiervoor verschillende soorten opberghoezen. Een extra garantie dat je belangrijke gegevens veilig zijn.