JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

eQ-3 Energiebesparingspakket warmte

eQ-3
Bestnr.: 561397 - 89
EAN: 4016138791310
€ 129,00
incl. btw, excl. Verzendkosten
Op voorraad
  • Bespaart verwarmingskosten

Energiebesparingspakket warmte

Productspecificaties

  • Bereik: 100 m
  • Zendfrequentie: 868,3 MHz

Highlights & Details

  • Bespaart verwarmingskosten

Beschrijving

Met de Max!Cube, de Max! Eco-toets en de Max! wandthermostaat breekt het zweet u niet uit. Efficiënte regeling van de binnentemperatuur - via een smartphone of met een druk op de knop.
Het MAX! systeem met zijn componenten is het eerste volledig bidirectionele draadloze systeem voor verwarmingbediening. Hiermee kunt u comfortabel vanaf uw thuis-PC direct via de componenten, of vanaf uw smartphone als u onderweg bent, de verwarming in uw gehele huis bedienen. Zo kunt u heel eenvoudig uw wooncomfort verhogen en daarbij tot wel 30% besparen op uw verwarmingskosten. Het gebruik van het Max! systeem is echt eenvoudig:
De Max! Cube wordt thuis aan de netwerkrouter gekoppeld, geeft de configuratie- en besturingsgegevens vanaf de PC of een mobiel apparaat door aan de radiator-thermostaten, en slaat alle gegevens op. Zo kan het systeem worden bediend zonder ingeschakelde PC. Met één Cube kunnen maximaal 50 apparaten in maximaal 10 ruimten worden aangestuurd. Het installeren is ook mogelijk zonder netwerkkennis.
De radiatorthermostaat beschikt over een 7-daags schakelprogramma met 13 schakeltijden per dag, en kan zonder gereedschappen in het verwarmingssysteem worden gemonteerd; geschikt voor ventielen van alle gangbare fabrikanten (M30 x 1,5). De configuratie gebeurt uitsluitend via de Cube, maar de thermostaat kan op elk moment handmatig worden ingesteld.
Met de Eco-toets kunnen bij niet-gepland verlaten van het huis, alle ruimtes op een lagere temperatuur worden gebracht om onnodig verwarmen te voorkomen. Als iemand vervolgens weer in huis komt, hoeft alleen op de Eco-toets te worden gedrukt om het ingestelde temperatuurschema weer te activeren.
Met het Max!-systeem worden de verwarmingstijden perfect op uw gewoonten afgestemd, zodat u concreet geld bespaart.
Opmerkingen
Set bestaat uit bestnr. 560896, bestnr. 560915 en 2x bestnr. 560897.
Naar boven