JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Enveloppen, formulieren en schrijfblokken  

Heb je enveloppen, formulieren en schrijfblokken nodig voor thuis of voor op kantoor? Koop jouw producten dan gemakkelijk online bij Conrad. Conrad heeft namelijk niet alleen papier voor de printer, printertoebehoren en cartridges, maar ook diverse enveloppen en verzendingstassen in het aanbod. Meer over de enveloppen en verzendingstassen van Conrad, lees je in onderstaande tekst.

Enveloppen van Conrad  

Als je enveloppen nodig hebt om zakelijke of persoonlijke brieven te versturen, kun je deze eenvoudig bij Conrad bestellen. Conrad heeft namelijk diverse enveloppen in het aanbod enveloppen, formulieren en schrijfblokken, zoals:

  • Enveloppen met venster.
  • Enveloppen zonder venster.
  • Enveloppen in een oplage van 100 stuks.
  • Enveloppen in een oplage van 50 stuks.
  • Enveloppen in een oplage van 25 stuks.
  • Witte enveloppen.
  • Gekleurde enveloppen.

Naast deze diverse enveloppen, heeft Conrad tevens zegeltape in het aanbod. Zegeltape kun je gebruiken om vertrouwelijke documenten, waardepapieren en
voorwerpen van waarde op een veilige manier te verzenden, waarbij niemand jouw brief of pakket open kan maken en je dus zeker weet dat jouw pakket goed
aankomt.

Moet je vertrouwelijke post of waardepapieren versturen, dan kun je bij Conrad dus niet alleen terecht voor enveloppen, maar ook voor zegeltape.

Verzendingstassen van Conrad  

Moet je iets versturen dat niet in een standaard envelop past, of moet je iets versturen dat enigszins breekbaar is? Gebruik dan geen standaard envelop van Conrad, maar kies voor een grotere verzendingstas. Een verzendingstas is een groter formaat envelop, dat vaak gevoerd is met dubbeltjesplastic om je post nog beter te verzenden.  

Moet je bijvoorbeeld een DVD, CD of boek versturen en wil je zeker weten dat deze onbeschadigd aankomen? Dan verstuur je jouw DVD, CD of boek niet in een gewone envelop, maar in een verzendingstas van Conrad.

Koop al jouw kantooraccessoires bij Conrad  

Wat je ook nodig hebt voor je kantoor: je vindt het in het grote aanbod van Conrad. Zo kun je bij ons niet alleen terecht voor standaard enveloppen, maar kun je ook zeer specifieke producten vinden in ons grote aanbod.  

Op deze manier maken wij het voor iedereen mogelijk om op een professionele wijze een kantoor te runnen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van de juiste
kantooraccessoires. En omdat onze producten altijd voor een aantrekkelijke prijs verkocht worden en vanaf 35 euro gratis verzonden worden met iDeal, hoef je niet veel te betalen voor jouw kwalitatief hoogwaardige kantoorartikelen.