JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

Energieopwekking en -opslag

Energieopwekking en –opslag

Steeds meer mobiele apparaten vereisen anno 2015 het opwekken én de opslag van energie. Dan hebben we het niet alleen over kleine producten, zoals mobiele telefoons, maar ook over complete voertuigen. Fietsen, motoren en zelfs auto's rijden steeds vaker op elektriciteit. Daarvoor zijn methoden van energieopwekking en -opslag vereist. Conrad beschikt over een ruim assortiment energie-opwekkende producten en helpt je graag in het uitzoeken van het voor jou perfecte product.

Energie opwekken - wáárom?

Zoals hierboven geïllustreerd is het opwekken van (schone) energie een steeds vaker voorkomende bezigheid voor allerlei producten en apparaten. Eén toepassing is het elektrisch rijden, een uitvinding die in de laatste paar jaren toenemend is. Elektrisch rijden heeft veel voordelen voor bestuurders, maar ook voor het milieu. Een eigenaar hoeft niet meer te tanken en er wordt minder CO2 verspreid in de lucht, wat beter is voor de luchtkwaliteit. Desondanks kleven er ook nadelen aan dit soort producten. Een elektrische auto, motor of fiets moet namelijk ook nog worden opgeladen. Daarom beschikt Conrad over een groot aanbod producten waarmee energie kan worden opgeslagen én kan worden opgewekt.

Welke producten bestaan er al?

Door bijvoorbeeld een ontwikkeling als het elektrische rijden is de vraag naar opladers en accu's voor dit soort producten toenemend. Een voorbeeld is de elektrische auto. Deze moet worden gekoppeld aan een accu. Het gaat dan in veel situaties om een compleet oplaadstation, waarbij de auto wordt gekoppeld aan een laadpaal in de grond. Dit is een voorbeeld, zij het een groot voorbeeld. Andere, kleine apparaten hebben wellicht de behoefte aan kleinere accu's. Qua accu's onderscheiden we bij Conrad de volgende soorten:

Daarnaast beschikt Conrad over een groot assortiment solar-producten die schone energie opwekken met behulp van de zon. We onderscheiden:

Welk product heb ik nodig?

Welk product jij als klant nodig hebt, hangt af van het op te laden product en de reden wáárom je energie wilt opwekken of opslaan. Je komt hierachter door op www.Conrad.nl te kijken naar de ruime selectie accu's, testers en andere, energieopwekkende systemen. In ons enorme assortiment zit geheid een product waar jij baat bij hebt tijdens het energie opwekken óf het opslaan van energie voor jouw apparaat.  

Naar boven