JavaScript is niet actief in uw browser. Hierdoor mist u handige zaken, zoals onze uitgebreide zoekfunctie en reviews.
{{#unless user.loggedIn}} {{#xif " digitalData.page.category.pageType !== 'checkout_confirmation' " }}
{{/xif}} {{/unless}}

eMobility

eMobility  

eMobility is een recent geïntroduceerde term voor het zogenaamde elektrische rijden. Steeds vaker ziet u op straat auto's rijden op elektriciteit: een milieuvriendelijke, maar ook comfortabele manier van reizen. Conrad vertelt u graag iets meer over de toepassingen van deze wijze van rijden en geeft óók graag aan welke toepassingen u in onze online webwinkel kunt aanschaffen.

Wat is dit product?  

eMobility wordt alsmaar belangrijker in het verkeer. Deze manier van rijden wordt populairder doordat elektrisch rijden voor veel bestuurders interessant is. Ten slotte hoeft u niet langer meer te tanken en kunt u daarmee flink in de kosten besparen. Er bestaan veel elementen die nauw samenhangen met elektrisch rijden. Dit is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Begrippen als brandstofverbruik en toekenningscriteria moeten vooraf al worden vastgelegd, om u als bestuurders optimaal te kunnen adviseren over eMobility.

Hoe werkt eMobility?  

Deze duurzame vervoersoplossing die toeneemt in aantal is daardoor een groeimarkt. En doordat de markt snel groeit, worden er ook steeds meer laadvoorzieningen verkocht. Deze voorzieningen zijn nodig om de auto op te laden - eigenlijk niet anders als met alle andere elektrische producten. Deze laadproducten variëren van laadpalen tot laadstations. Daarbij horen dan weer overige, bijkomende producten, waaronder de grondkabel en de aansluiting naar deze kabel. Zodoende komt er veel kijken bij elektrisch rijden en komen hier veel laadoplossingen bij kijken.

Redenen om te kiezen voor eMobility  

Hieronder noemen we enkele redenen die ertoe kunnen leiden dat u kiest voor elektrisch rijden:

  • Een zuinigere manier van rijden, waarbij er bediend minder CO2 wordt uitgestoten
  • Besparen om de prijzen van benzine
  • Diverse vormen van belastingvoordeel

Ik ben geïnteresseerd - wat nu?  

Bent u geïnteresseerd geraakt in eMobility en overweegt u om zelf elektrisch te rijden? Dan moet u, náást de aanschaf van een elektrische auto, ook nadenken over de diverse (laad)producten die bij zo'n aankoop komen kijken. Gelukkig is Conrad gericht op de toekomst en bestaat onze collectie producten reeds voor een deel uit dit soort producten. We hebben zeker een oplossing voor dit soort situaties en beschikken over meerdere opladers ten behoeve van het elektrische rijden.  

Naar boven